Mogen wij je helpen?

Zilvervisjes bestrijding in Delft
foto van onze bestrijder Rob
Rob en zijn team staan voor je klaar.
Bel ons
015 - 7831123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Zilvervisjes bestrijden in Delft

Heb je last van zilvervisjes? Onze lokale professionals bestrijden dagelijks zilvervisjes in Delft, Nootdorp, Delfgauw en Pijnacker. Tegen een vast, laag tarief staan we binnen 24 uur voor je klaar. En dat doen we zonder voorrijkosten in rekening te brengen. Wij inspecteren je woning en helpen je vervolgens graag van je probleem af. Neem contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Hoe leven zilvervisjes?

De goed geïsoleerde woningen van tegenwoordig zijn een ideale leefomgeving voor zilvervisjes. Ze houden namelijk van warme, vochtige plaatsen. Zilvervisjes leven vaak in donkere, kleine plekken, waardoor ze moeilijk te vinden zijn. Ze houden zich schuil in naden en kieren van je huis, bij voorkeur in ruimten als je badkamer of toilet.

Zijn zilvervisjes schadelijk?

Zilvervisjes brengen geen ziektes over en kunnen ook geen allergieën veroorzaken, dus ze zijn niet schadelijk voor je gezondheid. Vervelend zijn ze daarentegen wel! Zilvervisjes zetten hun tanden graag in kleding, het liefst van katoen. Je wilt ze dan ook echt niet in huis.

Kan ik zilvervisjes zelf bestrijden?

Zilvervisjes zijn moeilijk te traceren. En de eitjes van een zilvervisje zijn vrijwel niet met het blote oog te zien. Ze zijn klein en bijna onzichtbaar. Zelf zilvervisjes bestrijden, is daarom best lastig! Professionele ongediertebestrijders weten uit ervaring precies waar ze moeten zijn.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Delft en omgeving

Wil je zo snel mogelijk van jouw zilvervisjesplaag in huis af? Bel ons voor een afspraak en onze professionele zilvervisjesbestrijder uit Delft biedt directe hulp binnen 24 uur. In Delft, maar ook in Nootdorp, Delfgauw of Pijnacker komen we graag bij je langs. Onze lokale ongediertebestrijders staan zeven dagen in de week en 24 uur per dag voor je klaar. Wij bestrijden vakkundig zilvervisjes tegen een vast, laag tarief en brengen geen voorrijkosten in rekening. Neem vandaag nog contact met ons op voor een oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Ook voor vrijblijvend advies of meer informatie kan je ons 24/7 bereiken. Laat je gegevens hiernaast achter als je liever hebt dat wij jou bereiken.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Delft, Delfgauw, Den Hoorn, Nootdorp, Pijnacker, Schipluiden.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9760 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 11 minuten geleden
  • SSL beveiligde website