Mogen wij je helpen?

Ratten bestrijding in Delft
foto van onze bestrijder Rob
Rob en zijn team staan voor je klaar.
Bel ons
015 - 7831123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ratten bestrijden in Delft

Ratten, als ze de kans krijgen, knagen ze alles kapot. Ze dragen ziektes met zich mee en besmetten je eten. Van rattenpoep kun je ernstig ziek worden. Hersenvliesontsteking is maar een van de voorbeelden. Bestrijden is dan ook meer dan gerechtvaardigd. In Delft komen deze plaagdieren ook veel voor. Woon je in Delft, Schipluiden, Den Hoorn of Nootdorp en heb je last van ratten? Onze professionele ongediertebestrijders staan 24 uur per dag klaar om jou van je ratten af te helpen. Voor een vast, laag tarief. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Wij rekenen geen voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Een rat of toch een muis?

Ratten en muizen, in veel opzichten lijken ze op elkaar. Ze hebben dezelfde bouw, grote oren, scherpe snijtanden, een spitse snuit met snorharen en een staart. Belangrijkste verschil is de afmeting. Een volwassen rat kan uitgroeien tot dertig centimeter en is daarmee vele malen groter dan een muis. In Nederland kennen we de zwarte en de bruine rat. De bruine rat komt het meeste voor. We noemen zo’n rat ook wel een scheepsrat of rioolrat.

Hoe houd je ratten buiten de deur?

Om ratten buiten de deur te houden, moet je alle openingen in huis goed afsluiten. Vergeet daarbij de deuren niet, want jonge ratten hebben aan een gat van één centimeter voldoende! Verder is het belangrijk dat je de keuken goed schoonhoudt en etenswaren opruimt. Zo voorkom je luchtjes waar ratten door aangetrokken worden. Dat je ratten hebt, merk je aan vreemde geluiden, een onaangenamer geur, langwerpige uitwerpselen en knaagschade.

Ratten, kun je ze zelf bestrijden?

Professionele ongediertebestrijders in het bezit van een diploma mogen rattengif gebruiken. Gif om knaagdieren te bestrijden (rodenticiden), mag niet aan particulieren verkocht worden. Blijft over het gebruik van vallen. Die mag je alleen gebruiken op plaatsen waar kinderen en huisdieren niet kunnen komen. Echt helpen doen ze daarom niet. Heb je last van ratten? Neem dan geen risico en roep zo snel mogelijk de hulp in van een professionele bestrijder!

Professionele rattenbestrijding in Delft en omgeving

Dat ratten schadelijk zijn, is een feit. Je wilt er daarom zo snel mogelijk vanaf. Woon je in Delft, Schipluiden, Den Hoorn of Nootdorp en heb je last van ratten? Neem dan direct contact op met een lokale bestrijder bij jou in de buurt. Onze vakkundige rattenbestrijders staan zeven dagen in de week voor je klaar. Voor een vaste, lage prijs staan wij binnen 24 uur voor je deur. Zonder voorrijkosten in rekening te brengen, lossen wij snel en effectief jouw rattenprobleem op. Voor directe hulp bel je nu met onderstaand telefoonnummer of laat een terugbelverzoek achter.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Delft, Delfgauw, Den Hoorn, Nootdorp, Pijnacker, Schipluiden.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9784 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 3 minuten geleden
  • SSL beveiligde website