Mogen wij je helpen?

Motmuggen bestrijding in Delft
foto van onze bestrijder Rob
Rob en zijn team staan voor je klaar.
Bel ons
015 - 7831123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Motmuggen bestrijden in Delft

Wanneer je één motmug tegenkomt, is het vrijwel zeker dat er meerdere zijn. Motmuggen leggen tot wel tweehonderd eitjes per keer die na twintig tot veertig uur uitkomen. De zwerm motmuggen wordt op deze manier heel snel erg groot. Onze professionele motmuggenbestrijders uit Delft staan 24/7 klaar om jou van deze overlast te verlossen. Binnen 24 uur bieden wij je de oplossing voor jouw motmuggenprobleem. Onze lokale bestrijder hanteert een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Ook niet in de omgeving van Delft, zoals Nootdorp, Schipluiden of Delfgauw. Bel nu of laat je terugbellen door ons.

Last van motmuggen?

Motmuggen zijn kleine, gevleugelde insecten die enigszins op vlinders lijken. Motmuggen zijn te herkennen aan hun behaarde vleugels. Ondanks dat ze vleugels hebben, kunnen motmuggen niet goed vliegen. Motmuggen verplaatsen zich dan ook vaak kruipend. Motmuggen leven vooral in kruipruimtes, riolen en afvoeren. Ze worden dan ook wel rioolvliegje of aalputmotje genoemd. Hier maken ze hun nestje in lekkende drab en leggen ze hun eitjes.

Kan ik motmuggen zelf bestrijden?

Doordat motmuggen zich enorm snel vermenigvuldigen, is het verstandig eens in je kruipruimte, riool en afvoer te kijken wanneer je een motmug hebt gezien. Waarschijnlijk heb je hier ergens een lekkage of is die er geweest en ligt er drab. Om motmuggen te verwijderen dient de plek grondig schoon worden gemaakt en is reparatie van de lekkages nodig. Dit moet vakkundig gebeuren, omdat anders de voedselbron van de larven intact blijft. Wanneer je alleen de volwassen insecten bestrijdt, komen de larven alsnog uit en is een nieuwe motmuggenplaag een feit.

Professionele motmuggenbestrijding in Delft en omgeving

De overlast die motmuggen geven, wenst niemand. Laat daarom jouw plaag professioneel bestrijden. Hierdoor is de kans dat je opnieuw motmuggen krijgt minimaal. Onze ervaren motmuggenbestrijders uit Delft sporen de bron op en bestrijden snel en effectief de motmuggen. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al jouw ongedierteproblemen. Hiervoor hanteren onze professionals vaste, lage prijzen en geen voorrijkosten. Ook in Nootdorp, Schipluiden of Delfgauw. Neem nu contact met ons op en binnen 24 uur staat onze vakkundige ongediertebestrijder bij je op de stoep.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Delft, Delfgauw, Den Hoorn, Nootdorp, Pijnacker, Schipluiden.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9318 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 12 minuten geleden
  • SSL beveiligde website