Mogen wij je helpen?

Motmuggen bestrijding in Dedemsvaart
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0523 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Motmuggen bestrijden in Dedemsvaart

Motmuggen leven vooral in afvoeren, riolen en kruipruimtes. Ze worden ook wel aalputmotjes of rioolvliegjes genoemd. Deze laatste naam danken ze aan het feit dat ze hun eitjes bijvoorbeeld leggen in (lekkende drab) afkomstig uit riolen. Al na twee dagen komen de eitjes uit en zo wordt de zwerm motmuggen alsmaar groter. Wil je vandaag nog van de motmuggen af? Onze professionele ongediertebestrijders zijn dagelijks actief in Dedemsvaart en omgeving om motmuggen te bestrijden. Ook in de plaatsen Radewijk, Venebrugge en Hoogenweg komen wij je helpen met jouw motmuggenprobleem. Zonder daarvoor extra kosten te rekenen en tegen een vast, laag tarief. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op en wij staan binnen 24 uur voor je klaar.

Hoe herken je een motmug?

Motmuggen zijn kleine, gevleugelde insecten die enigszins op kleine vlinders lijken. Je herkent ze aan hun behaarde vleugels. Ondanks het hebben van vleugels kunnen ze niet goed vliegen. Hierdoor tref je ze vaak kruipend aan. Voor motmuggen geldt: waar er één motmug is, zijn er meer. Ze leggen namelijk wel tweehonderd eitjes per keer en deze komen al na twintig tot veertig uur uit. Doordat motmuggen zich enorm snel vermenigvuldigen, is een grote overlast zo veroorzaakt. Zie je soms een motmugje op de muur? Kijk dan eens in de kruipruimte. De kans is groot dat daar lekkage aan het riool is (geweest) en dat er drab op de grond ligt. Om jouw motmuggenprobleem op te lossen, dien je het riool te repareren, de kruipruimte schoon te maken en de motmug professioneel te laten bestrijden.

Professionele motmuggenbestrijding in Dedemsvaart en omgeving

Voordat je motmuggen wilt bestrijden, moet je eerst de voedselbron van de larven opsporen. Enkel de volwassen insecten doden, is weinig zinvol. Schakel daarom direct onze professionele ongediertebestrijders uit Dedemsvaart in. Door onze jarenlange ervaring weten wij waar oorzaak van de motmuggen moeten vinden en hoe we de motmuggen vervolgens moeten bestrijden. Onze lokale professionals rekenen een vast, laag tarief voor het uitvoeren van bestrijdingen binnen 24 uur. Wij verzekeren jou van een oplossing die de motmug doet verdwijnen. Ook in Radewijk, Venebrugge of Hoogenweg zijn wij dagelijks actief en rekenen wij geen voorrijkosten. Laat de overlast niet erger worden en maak een afspraak via ons telefoonnummer of laat je gegevens achter. Wij bellen je meteen terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Dedemsvaart, Balkbrug, Beerze, Bergentheim, Bruchterveld, Collendoorn, Diffelen, Drogteropslagen, Hardenberg, Heemserveen, Hoogenweg, Kloosterhaar, Lutten, Mariënberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Vinkenbuurt, Witharen.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9287 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 18 minuten geleden
  • SSL beveiligde website