Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
John is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0345-781123
Jouw gediplomeerde bedwantsenbestrijder

Bedwantsbestrijding in Culemborg

19 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef bedwants geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.5 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden bedwantsen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met John en maak direct een afspraak.

Bel direct met John

Stuur een mail

Stuur een mail en John neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en John belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Culemborg

Overlast van bedwants? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van bedwantsen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bedwantsen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bedwantsenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bedwantsenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bedwantsen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bedwantsen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE bedwantsenBESTRIJDER VAN Culemborg Expert aan het woord

Mijn naam is John van Eerste Hulp Bij Ongedierte. Ik ben jouw lokale bedwantsenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Culemborg. Heb je last van bedwantsen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, John Hofmans
Super snel De beste bedwantsen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten bedwantsbestrijding Culemborg

Wist je dat bedwantsenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele bedwantsenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. John van Eerste Hulp Bij Ongedierte is een expert in bedwantsen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel John en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals bedwantsen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld bedwantsen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bedwantsen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de bedwantsen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bedwantsen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bedwantsen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bedwantsen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met John kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0345-781123
WAAR John WERKT Werkgebied

Woon je in Culemborg of omgeving, dan staan John en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met bedwantsen. Of je nu in Culemborg, Acquoy, Asch of Asperen woont, deze bedwantsenbestrijder komt naar je toe! Bel 0345-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

John is actief in omgeving Nijmegen, Arnhem, Wageningen, Bemmel, Druten, Zetten, Grave, Tiel, Culemborg, Wijchen, Velp, Beesd, Enspijk, Elst.

Wat valt er onder Culemborg?
 • Culemborg
 • Acquoy
 • Asch
 • Asperen
 • Beesd
 • Beusichem
 • Buurmalsen
 • Deil
 • Enspijk
 • Est
 • Geldermalsen
 • Gellicum
 • Hei- en Boeicop
 • Heukelum
 • Leerbroek
 • Leerdam
 • Meteren
 • Oosterwijk
 • Ravenswaaij
 • Rhenoy
 • Rumpt
 • Schoonrewoerd
 • Tricht
 • Zijderveld
 • Zoelmond
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Culemborg? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER John van Eerste Hulp Bij Ongedierte

19 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.5


Bedwantsen bestrijden Culemborg

Kruipende beestjes in huis; menig mens walgt hiervan. Laat staan dat deze insecten in je slaapkamer, sterker nog in je bed te vinden zijn. Zo is er de bedwants, ook wel bedluis of wandluis genoemd. Al vele jaren zijn bedwantsen een grote plaag in de Verenigde Staten, waar ze ook wel bedbugs worden genoemd. De laatste jaren komen de insecten in Nederland steeds meer voor. Word jij ’s nachts gestoken en zit je ’s ochtends onder de rode bultjes? Grote kans dat je bedwantsen hebt! Laat de bedwantsen direct professioneel bestrijden door onze bedwantsenbestrijder in Culemborg. Naast Culemborg staan wij ook in alle omliggende plaatsen, zoals Zoelmond, Beusichem, Asch en Ravenswaaij 24/7 voor je klaar. Bel voor een afspraak binnen 24 uur met 0345-781123 of laat je direct door ons terugbellen. Voor het bestrijden van bedwantsen hanteren wij een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten!

Wat is een bedwants?

De bedwants is een klein ovaal vleugelloos insect wat in volwassen staat gemiddeld zo’n zes millimeter lang is. Een bedwants is oorspronkelijk roodbruin van kleur, maar wanneer deze zich met bloed volgezogen heeft, kleurt het insect donkerrood. Hun eitjes zijn wit en ongeveer één millimeter groot. Bedwantsen verstoppen zich in de naden en kieren van je bed en matras. ’s Nachts komen ze op jouw warmte en uitgeademde koolstofdioxide af op zoek naar een bloedmaaltijd. Daarna verstoppen ze zich weer om eitjes te leggen.

Waar zitten bedwantsen?

Via bagage, meubilair of beddengoed verplaatsen bedwantsen zich van de ene plek naar de andere. Bedwantsen zitten vaak in hotels, motels en B&B’s. Controleer van tevoren de kamer waar je gaat slapen en check bij thuiskomst je bagage op de aanwezigheid van bedwantsen. In tweedehands spullen zitten ook regelmatig bedwantsen. Kijk dus goed uit bij het aanschaffen van tweedehands meubels, kleding of een matras. Loop de naden en kieren na waar de bedwantsen mogelijk zitten.

Professionele bedwantsenbestrijding in Culemborg en omgeving

Snel reageren als je bedwantsen hebt aangetroffen in huis is van groot belang. De bedwants verspreidt zich snel en dus wordt de plaag alleen maar groter. Laat alle spullen in de besmette kamer liggen, anders worden andere ruimtes in huis ook besmet. Schakel zo snel mogelijk jouw ongediertebestrijder uit de buurt in. Onze bedwantsenbestrijding specialisten uit Culemborg zijn 24/7 bereikbaar. Ook als je in Zoelmond, Beusichem, Asch of Ravenswaaij woont, bieden wij binnen 24 uur een oplossing tegen de bedwantsen. Tegen een vaste, lage prijs bestrijden wij de bedwantsen. Zonder voorrijkosten. Schakel nu jouw lokale professional in door contact op te nemen via ons telefoonnummer of laat je direct terugbellen.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!