Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Cuijk
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0485 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Cuijk

Wordt jouw houten constructie vernield door de boktor? Daar laat je het beste meteen iets tegen doen! Schakel hier direct een professionele boktorbestrijder uit Cuijk in. Onze vakmannen zijn 24/7 bereikbaar en beginnen binnen 24 uur aan de bestrijding van de boktor. Daarbij hanteren wij vaste, lage tarieven en geen voorrijkosten. Ook krijg je na de bestrijding een certificaat van behandeling. Uiteraard zijn wij je ook van dienst in de plaatsen rondom Cuijk, zoals Rijkevoort-DeWalsert, Mill, Sint Hubert en Wilbertoord. Bel vandaag nog!

Schade door boktor

De larven van de boktor richten enorme schade toe aan allerlei houten constructies, vloeren en meubels. De larven van de boktor komen als eitje op het dode, onbehandelde hout terecht. Eenmaal uit het ei gekomen, boren ze zich tot in de kern van het hout. Daar blijven ze tot wel tien jaar lang zitten en eten hun buik vol met hout. Enorme schade achterlatend, komen ze als volwassen boktorkever uit het hout gekropen. Hierbij laten ze een ovaal gat in het hout achter. De volwassen kever legt vervolgens weer haar eitjes op het hout en zo begint de cyclus weer van voren af aan.

Professionele boktorbestrijding in Cuijk en omgeving

Het bestrijden van de boktor is een specialistische klus. Speciale technieken en apparatuur zijn nodig om het hout tot in de kern te behandelen tegen de larven van de boktor. Onze professionele ongediertebestrijders uit Cuijk hebben jarenlange ervaring in de aanpak van dit probleem. Wij staan 24/7 en binnen 24 uur voor je klaar om de klus te klaren. Overal in Cuijk en omgeving, dus ook in Vortum-Mullem, Boxmeer en Beugen bestrijden wij dagelijks alle soorten ongedierte. Voorkom meer schade en neem vandaag nog contact op met onze specialisten. Bel met ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan bellen wij direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Cuijk, Afferden, Beers, Bergen, Beugen, Boxmeer, Gennep, Haps, Heijen, Katwijk, Landhorst, Ledeacker, Linden, Mill, Milsbeek, Oeffelt, Oploo, Ottersum, Rijkevoort, Rijkevoort-De Walsert, Sambeek, Siebengewald, Sint Agatha, Sint Anthonis, Sint Hubert, Stevensbeek, Vianen, Vortum-Mullem, Wanroij, Westerbeek, Wilbertoord.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9303 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 18 minuten geleden
  • SSL beveiligde website