Mogen wij je helpen?

Vlooien bestrijding in Coevorden
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0524 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Vlooien bestrijden in Coevorden

Vlooien, deze insecten zijn wereldwijd te vinden. Op plekken waar mensen of dieren leven, leeft de vlo ook. Dit betekent dat ze vrijwel overal voorkomen en iedereen er weleens last van heeft. Onze professionele vlooienbestrijders uit Coevorden zijn elke dag druk in de weer om vlooien te bestrijden overal in Coevorden, maar ook in omliggende plaatsen als De Krim, Anevelde en Anerveen. Wil jij binnen 24 uur van jouw vlooienprobleem verlost zijn? Laat het onze lokale vlooienbestrijder uit Coevorden weten en je wordt direct geholpen. Onze diensten zijn 24/7 beschikbaar, snel en effectief, tegen vaste, lage prijzen en zonder voorrijkosten.

Wat zijn vlooien?

Oorspronkelijk behoren vlooien tot de gevleugelde insecten, maar in de loop van hun evolutie zijn ze deze vleugels verloren. Vlooien beschikken over krachtige springpoten en verplaatsen zich daarom razendsnel naar een gewenste plek. In de vacht van een huisdier voelen ze zich het meest thuis en leggen daar dan ook hun eitjes. Dat kunnen er zo’n tientallen per dag zijn. Vlooien zijn erg klein, hun grootte is meestal rond de één tot drie millimeter. De eitjes die de vlo legt, zijn met het menselijk oog zelfs niet te zien. Ze zijn wit, ovaalvormig en zo’n halve millimeter groot.

Welke soorten vlooien zijn er?

Wereldwijd zijn er veel verschillende soorten vlooien. In Nederland is de kattenvlo het meest bekend. Daarnaast bestaan er ook honden- en mensenvlooien. Met name de laatste komt nog zelden voor, maar alle soorten zijn niet vies van een bezoekje aan een andere soort. De kattenvlo tref je daarom ook vaak bij honden en mensen aan. Wanneer je huisdier herhaaldelijk zit te krabben, duidt dit op een vlooienplaag. Met anti-vlooienmiddelen zijn huisdieren goed te behandelen, maar dat neemt de eventuele plaag in huis niet weg. Om erger te voorkomen, is het belangrijk om snel actie te ondernemen.   

Professionele vlooienbestrijding in Coevorden en omgeving

Een vlooienplaag bestrijden is echt vakwerk. Wanneer je denkt last te hebben van een vlooienplaag in huis, aarzel dan niet en neem direct contact op met onze professionele vlooienbestrijder uit Coevorden. Onze lokale ongediertebestrijder is 24/7 beschikbaar en staat binnen 24 uur bij jou op de stoep om jouw vlooienprobleem te verhelpen. Ook als je in De Krim, Anevelde of Anerveen woont, staan onze ervaren bestrijders dag en nacht voor je klaar. Voor een vaste, lage prijs ben je snel van jouw vlooienplaag af. Zonder voorrijkosten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of vul hier je gegevens in. Wij bellen of mailen je vandaag nog terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Coevorden, Ane, Anerveen, Anevelde, Dalen, Dalerpeel, Dalerveen, De Krim, Den Velde, Gees, Geesbrug, Gramsbergen, Holtheme, Holthone, Loozen, Nieuw-Schoonebeek, Oosterhesselen, Schoonebeek, Stieltjeskanaal, Wachtum, Weiteveen, Zwinderen.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9294 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 13 minuten geleden
  • SSL beveiligde website