Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Kees is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0524-781123
Jouw gediplomeerde vlooienbestrijder

Vlooienbestrijding in Coevorden

14 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef vlooien geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.3 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden vlooien!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Kees en maak direct een afspraak.

Bel direct met Kees

Stuur een mail

Stuur een mail en Kees neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Kees belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Coevorden

Overlast van vlooien? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van vlooien in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze vlooien bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze vlooienbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze vlooienbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de vlooien bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze vlooien bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE vlooienBESTRIJDER VAN Coevorden Expert aan het woord

Mijn naam is Kees van VTW Plaagdierbeheersing. Ik ben jouw lokale vlooienbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Coevorden. Heb je last van vlooien? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Kees van 't Westeinde
Super snel De beste vlooien bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten vlooienbestrijding Coevorden

Wist je dat vlooienbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele vlooienbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Kees van VTW Plaagdierbeheersing is een expert in vlooien bestrijden. Heb je een vlooienplaag, een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Kees en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals vlooien, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder een vlooienplaag bestrijden, op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld vlooien af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze vlooien bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de vlooien af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van vlooien bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de vlooien bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de vlooien bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Kees kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0524-781123
WAAR Kees WERKT Werkgebied

Woon je in Coevorden of omgeving, dan staan Kees en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met vlooien. Of je nu in Coevorden, Ane, Anerveen of Anevelde woont, deze vlooienbestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Kees is actief in omgeving Assen, Beilen, Coevorden, Emmen, Heerenveen, Hoogezand, Irnsum, Oosterwolde, Sneek, Stadskanaal, Terschelling, Winschoten, Appingedam, Warffum, Hoorn.

Wat valt er onder Coevorden?
 • Coevorden
 • Ane
 • Anerveen
 • Anevelde
 • Dalen
 • Dalerpeel
 • Dalerveen
 • De Krim
 • Den Velde
 • Gees
 • Geesbrug
 • Gramsbergen
 • Holtheme
 • Holthone
 • Loozen
 • Nieuw-Schoonebeek
 • Oosterhesselen
 • Schoonebeek
 • Stieltjeskanaal
 • Wachtum
 • Weiteveen
 • Zwinderen
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Coevorden? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Kees van VTW Plaagdierbeheersing

14 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3


Vlooien bestrijden Coevorden

Vlooien, deze insecten zijn wereldwijd te vinden. Op plekken waar mensen of dieren leven, leeft de vlo ook. Dit betekent dat ze vrijwel overal voorkomen en iedereen er weleens last van heeft. Onze professionele vlooienbestrijders uit Coevorden zijn elke dag druk in de weer om vlooien te bestrijden overal in Coevorden, maar ook in omliggende plaatsen als De Krim, Anevelde en Anerveen. Wil jij binnen 24 uur van jouw vlooienprobleem verlost zijn? Laat het onze lokale vlooienbestrijder in Coevorden weten en je wordt direct geholpen. Onze diensten zijn 24/7 beschikbaar, snel en effectief, tegen vaste, lage prijzen en zonder voorrijkosten. Bel ons via het telefoonnummer 0524-781123.

Wat zijn vlooien?

Oorspronkelijk behoren vlooien tot de gevleugelde insecten, maar in de loop van hun evolutie zijn ze deze vleugels verloren. Vlooien beschikken over krachtige springpoten en verplaatsen zich daarom razendsnel naar een gewenste plek. In de vacht van een huisdier voelen ze zich het meest thuis en leggen daar dan ook hun eitjes. Dat kunnen er zo’n tientallen per dag zijn. Vlooien zijn erg klein, hun grootte is meestal rond de één tot drie millimeter. De eitjes die de vlo legt, zijn met het menselijk oog zelfs niet te zien. Ze zijn wit, ovaalvormig en zo’n halve millimeter groot.

Welke soorten vlooien zijn er?

Wereldwijd zijn er veel verschillende soorten vlooien. In Nederland is de kattenvlo het meest bekend. Daarnaast bestaan er ook honden- en mensenvlooien. Met name de laatste komt nog zelden voor, maar alle soorten zijn niet vies van een bezoekje aan een andere soort. De kattenvlo tref je daarom ook vaak bij honden en mensen aan. Wanneer je huisdier herhaaldelijk zit te krabben, duidt dit op een vlooienplaag. Met anti-vlooienmiddelen zijn huisdieren goed te behandelen, maar dat neemt de eventuele plaag in huis niet weg. Om erger te voorkomen, is het belangrijk om snel actie te ondernemen.

Professionele vlooienbestrijding in Coevorden en omgeving

Een vlooienplaag bestrijden is echt vakwerk. Wanneer je denkt last te hebben van een vlooienplaag in huis, aarzel dan niet en neem direct contact op met onze professionele vlooienbestrijder uit Coevorden. Voor vlooienbestrijding is onze lokale ongediertebestrijder 24/7 beschikbaar en staat binnen 24 uur bij jou op de stoep om jouw vlooienprobleem te verhelpen. Ook als je in De Krim, Anevelde of Anerveen woont, staan onze ervaren bestrijders dag en nacht voor je klaar. Voor een vaste, lage prijs ben je snel van jouw vlooienplaag af. Zonder voorrijkosten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of vul hier je gegevens in. Wij bellen of mailen je vandaag nog terug.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!