Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Jan is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 076-7810123
Jouw gediplomeerde wespenbestrijder

Wespenbestrijding in Breda

142 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef wespen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.6 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden wespen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Jan en maak direct een afspraak.

Bel direct met Jan

Stuur een mail

Stuur een mail en Jan neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Jan belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Breda

Overlast van wespen? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van wespen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze wespen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze wespenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze wespenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de wespen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze wespen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE wespenBESTRIJDER VAN Breda Expert aan het woord

Mijn naam is Jan van Suurd Pest Control. Ik ben jouw lokale wespenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Breda. Heb je last van wespen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Jan Suurd
Super snel De beste wespen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten wespenbestrijding Breda

Wist je dat wespenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele wespenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Jan van Suurd Pest Control is een expert in wespen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Jan en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals wespen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld wespen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze wespen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de wespen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van wespen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de wespen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de wespen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Jan kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 076-7810123
WAAR Jan WERKT Werkgebied

Woon je in Breda of omgeving, dan staan Jan en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met wespen. Of je nu in Breda, Achtmaal, Etten-leur of Galder woont, deze wespenbestrijder komt naar je toe! Bel 076-7810123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Jan is actief in omgeving Rotterdam, Rijen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Tholen, Steenbergen, Zevenbergen, Barendrecht, Spijkenisse, Oud-Beijerland, Breda, Dordrecht, Sliedrecht, Capelle aan den IJssel, Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet Rotterdam, Bleiswijk, Ridderkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Hardinxveld-Giessendam, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Moerdijk.

Wat valt er onder Breda?
 • Breda
 • Achtmaal
 • Etten-leur
 • Galder
 • Prinsenbeek
 • Rijsbergen
 • Strijbeek
 • Terheijden
 • Teteringen
 • Ulvenhout
 • Wagenberg
 • Wernhout
 • Zundert
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Breda? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Jan van Suurd Pest Control

142 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6


Wespen bestrijden in Breda

De irritante verstoorders van een gezellige maaltijd in de tuin: wespen. Ze eten van jouw eten, drinken van jouw drankje en vliegen cirkels rond je hoofd. De maat is vaak vol wanneer er iemand gestoken wordt. Onze professionele wespenbestrijder in Breda is altijd bij jou in de buurt om jouw wespen 24/7 te bestrijden. We zijn binnen 24 uur bij je, ook als je in Zundert, Achtmaal of Prinsenbeek woont! Onze lokale ongediertebestrijders rekenen nooit voorrijkosten of spoedtoeslag en altijd een vaste, lage prijs. Neem direct contact met ons op via 076-7810123 .

Een wespennest in je huis

Een nieuw wespennest wordt gebouwd in het voorjaar door de koninginnen. Dit nest wordt vaak geplaatst in een opening of spleet in je huis om vervolgens uitgebouwd te worden in de spouwmuur van je huis. Wespennesten komen niet alleen in huis voor, maar bijvoorbeeld ook in schuurtjes of andere bijgebouwen. Wanneer het wespenseizoen is gestart, is vaak duidelijk te zien waar de wespen in- en uitvliegen. Wanneer de invliegopening is gevonden, is het nest gemakkelijk op te sporen en kan je de wespen bestrijden.

Wespen in je tuin?

Wespen halen nectar uit bloemen en brengen dit naar het nest. De werksters zijn op zoek naar voedsel voor de jonge wespen en de wespenkoningin. Dit gebeurt vanaf het voorjaar tot het najaar. Ook in jouw tuin wordt er door de werksters naar voedsel gezocht. In het najaar wordt het koud. De wespen kunnen hier niet tegen en sterven. Alleen de nieuwe, bevruchte koninginnen overleven de winter. Het is belangrijk om een wespennest zo snel mogelijk te bestrijden. Dit kan alleen als je het wespennest gevonden hebt. Wanneer je weet waar het nest is, laat je deze gemakkelijk bestrijden door onze lokale professionals uit Breda.

Professionele wespenbestrijding in Breda en omgeving

Wespenbestrijding moet je overlaten aan professionals. Dit is veiliger en voorkomt gevaarlijke situaties. Onze vakkundige bestrijders hebben veel ervaring in het bestrijden van veel verschillende soorten ongedierte. Voor onze lokale professionals is het bestrijden van wespen dan ook een dagelijkse taak. Wij staan 24/7 voor je klaar en reageren direct op jouw oproep. Binnen 24 uur krijg je al een oplossing voor jouw wespenprobleem. Onze professionele ongediertebestrijders hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Ook als je in Zundert, Achtmaal of Prinsenbeek woont. Bel direct voor ongediertebestrijding in Breda of laat ons je terugbellen om zo snel mogelijk geholpen te worden.
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!