Mogen wij je helpen?

Wespen bestrijding in Breda
foto van onze bestrijder Jan
Jan en zijn team staan voor je klaar.
Bel ons
076 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk EVM
 • Keurmerk KPMB-IPM

Wespen bestrijden in Breda

De irritante verstoorders van een gezellige maaltijd in de tuin: wespen. Ze eten van jouw eten, drinken van jouw drankje en vliegen cirkels rond je hoofd. De maat is vaak vol wanneer er iemand gestoken wordt. Onze professionele wespenbestrijders uit Breda zijn altijd bij jou in de buurt om jouw wespen 24/7 te bestrijden. We zijn binnen 24 uur bij je, ook als je in Zundert, Achtmaal of Prinsenbeek woont! Onze lokale ongediertebestrijders rekenen nooit voorrijkosten of spoedtoeslag en altijd een vaste, lage prijs. Neem direct contact met ons op.

Een wespennest in je huis

Een nieuw wespennest wordt gebouwd in het voorjaar door de koninginnen. Dit nest wordt vaak geplaatst in een opening of spleet in je huis om vervolgens uitgebouwd te worden in de spouwmuur van je huis. Wespennesten komen niet alleen in huis voor, maar bijvoorbeeld ook in schuurtjes of andere bijgebouwen. Wanneer het wespenseizoen is gestart, is vaak duidelijk te zien waar de wespen in- en uitvliegen. Wanneer de invliegopening is gevonden, is het nest gemakkelijk op te sporen en kan je de wespen bestrijden.

Wespen in je tuin?

Wespen halen nectar uit bloemen en brengen dit naar het nest. De werksters zijn op zoek naar voedsel voor de jonge wespen en de wespenkoningin. Dit gebeurt vanaf het voorjaar tot het najaar. Ook in jouw tuin wordt er door de werksters naar voedsel gezocht. In het najaar wordt het koud. De wespen kunnen hier niet tegen en sterven. Alleen de nieuwe, bevruchte koninginnen overleven de winter. Het is belangrijk om een wespennest zo snel mogelijk te bestrijden. Dit kan alleen als je het wespennest gevonden hebt. Wanneer je weet waar het nest is, laat je deze gemakkelijk bestrijden door onze lokale professionals uit Breda.

Professionele wespenbestrijding in Breda en omgeving

Het bestrijden van wespennesten moet je overlaten aan professionals. Dit is veiliger en voorkomt gevaarlijke situaties. Onze vakkundige bestrijders hebben veel ervaring in het bestrijden van veel verschillende soorten ongedierte. Voor onze lokale professionals is het bestrijden van wespen dan ook een dagelijkse taak. Wij staan 24/7 voor je klaar en reageren direct op jouw oproep. Binnen 24 uur krijg je al een oplossing voor jouw wespenprobleem. Onze professionele ongediertebestrijders hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Ook als je in Zundert, Achtmaal of Prinsenbeek woont. Bel direct voor een afspraak of laat ons je terugbellen om zo snel mogelijk geholpen te worden.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Breda, Achtmaal, Etten-leur, Galder, Prinsenbeek, Rijsbergen, Strijbeek, Terheijden, Teteringen, Ulvenhout, Wagenberg, Wernhout, Zundert.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9332 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 1 minuten geleden
 • SSL beveiligde website