Mogen wij je helpen?

Bedwantsen bestrijding in Breda
foto van onze bestrijder Jan
Jan en zijn team staan voor je klaar.
Bel ons
076 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk EVM
 • Keurmerk KPMB-IPM

Bedwantsen bestrijden in Breda

Heb je last van kleine, rode bultjes die jeuken? Als er geen muggen, wespen of vlooien in de buurt zitten, heb je waarschijnlijk last van bedwantsen. Een soort ongedierte wat je niet wenst in je huis. Onze professionele bedwantsenbestrijder uit Breda staat 24/7 voor je klaar voor een oplossing voor jouw bedwantsenprobleem. Woon je buiten Breda, in bijvoorbeeld Prinsenbeek, Terheijden of Wagenberg, ook dan komt onze lokale ongediertebestrijder binnen 24 uur bij je langs. Hiervoor rekenen wij geen voorrijkosten. Ook hanteren wij standaard een vast, laag tarief. Voor vrijblijvend advies van onze professional, meer informatie of het direct maken van een afspraak, bel je nu met ons telefoonnummer.

Bedwantsen, wat zijn dat?

Bedwantsen. Het zijn insecten waar je liever geen last van hebt in het dagelijks leven. Toch komt men ze geregeld tegen in bijvoorbeeld hotels of andere accommodaties, maar wat zijn bedwantsen nou eigenlijk? Bedwantsen zijn kleine insecten die zich overal kunnen verstoppen. Ze worden ook wel wandluis of bedluis genoemd. Als je op een plek geslapen hebt waar bedwantsen voorkomen, is de kans groot dat je ze ook mee naar huis hebt genomen. Het is een insect van ongeveer zes millimeter lang en heeft een bruin tot roodbruine kleur. Daarnaast zijn ze voorzien van twee kleine vleugels op het halsschild. Heb je een bedwants gespot? Dan heb je er zeer waarschijnlijk meer!

Last van bedwantsen?

Heb je kleine, rode bultjes die lijken op muggenbulten? En kleine, zwarte puntjes (uitwerpselen) op je spullen, naden en kieren van je bed of matras? Dan is de kans groot dat je last hebt van bedwantsen. Een bedwants heeft namelijk bloed nodig om zich voort te planten, daarom verstoppen ze zich vaak ook aan het hoofdeind van je bed. ’s Nachts worden de kleine beestjes actief om zich te voeden. Als je te lang wacht met het bestrijden van bedwantsen kun je je onwel gaan voelen of zelfs besmet raken met ziektekiemen die ze met zich meedragen. Wacht dus niet te lang met het zoeken naar een professionele ongediertebestrijder om jouw bedwantsen te bestrijden. Neem zo snel mogelijk contact op met onze vakkundige bedwantsenbestrijder uit Breda!

Professionele bedwantsenbestrijding in Breda en omgeving

Verspil geen moeite door zelf bedwantsen te bestrijden, want dat gaat je zeer waarschijnlijk zonder professionele hulp niet lukken. Heb je last van bedwantsen? Bel dan direct onze ervaren bestrijder uit Breda! Hoe sneller je de beestjes bestrijdt, des te kleiner de kans is dat de besmetting zich uitbreidt naar andere plekken. Verplaats in de tussentijd dan ook geen spullen naar een ander vertrek in jouw huis of naar een ander huis. Wij bieden je een specialist in het bestrijden van ongedierte die 24/7 beschikbaar is en binnen 24 uur een oplossing voor je heeft. Altijd voor een vast, laag tarief. Onze ervaringsdeskundige is ook in omliggende plaatsen, zoals Prinsenbeek, Terheijden en Wagenberg actief en rekent geen voorrijkosten!

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Breda, Achtmaal, Etten-leur, Galder, Prinsenbeek, Rijsbergen, Strijbeek, Terheijden, Teteringen, Ulvenhout, Wagenberg, Wernhout, Zundert.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9284 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 5 minuten geleden
 • SSL beveiligde website