Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Gerard is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0411-781123
Jouw gediplomeerde wespenbestrijder

Wespenbestrijding in Boxtel

33 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef wespen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.3 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden wespen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Gerard en maak direct een afspraak.

Bel direct met Gerard

Stuur een mail

Stuur een mail en Gerard neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Gerard belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Boxtel

Overlast van wespen? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van wespen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze wespen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze wespenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze wespenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de wespen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze wespen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE wespenBESTRIJDER VAN Boxtel Expert aan het woord

Mijn naam is Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant. Ik ben jouw lokale wespenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Boxtel. Heb je last van wespen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Gerard Wouters
Super snel De beste wespen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten wespenbestrijding Boxtel

Wist je dat wespenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele wespenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant is een expert in wespen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Gerard en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals wespen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld wespen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze wespen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de wespen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van wespen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de wespen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de wespen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Gerard kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0411-781123
WAAR Gerard WERKT Werkgebied

Woon je in Boxtel of omgeving, dan staan Gerard en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met wespen. Of je nu in Boxtel, Cromvoirt, Esch of Haaren woont, deze wespenbestrijder komt naar je toe! Bel 0411-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Gerard is actief in omgeving Oosterhout, Tilburg, Waalwijk, Boxtel, Den Bosch, Zaltbommel, Gorinchem, Raamsdonksveer, Waardenburg, Rosmalen, Vught.

Wat valt er onder Boxtel?
 • Boxtel
 • Cromvoirt
 • Esch
 • Haaren
 • Helvoirt
 • Liempde
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Boxtel? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant

33 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3


Wespen bestrijden Boxtel

Ben je net aan het genieten van een gezellige maaltijd in de tuin, word je weer gestoord door zo’n irritante wesp. Wespen eten ongegeneerd mee van jouw eten en drinken en vliegen alsmaar rondjes bij je gezicht. Probeer je ze weg te jagen, dan loop je de kans dat ze boos worden en je steken. Als je veel last van wespen hebt, is de kans groot dat er een nest in jouw buurt zit. Voor het bestrijden van wespen is het nuttig om te weten waar dit nest zich bevindt. Laat dit doen door onze professionele wespenbestrijder in Boxtel. Wij zijn 24/7 bereikbaar, binnen 24 uur ter plaatse en bestrijden je wespen tegen een vast, laag tarief. Ook als je in Liempde, Esch of Helvoirt woont. Zonder voorrijkosten. Neem direct contact met ons op door te bellen naar 0411-781123.

Last van wespen in de tuin?

Een wespennest bestaat uit een grote groep wespen. Van dit wespenvolk zijn de zogeheten ‘werksters’ heel de dag in de weer om voedsel te zoeken voor de jonge wespen, maar ook voor de wespenkoningin. De werksters halen nectar uit de bloemen en brengen dit naar het nest. Hierbij wordt jouw tuin helaas niet overgeslagen. In het najaar, wanneer het een stuk kouder wordt, sterft het overgrote deel van het wespenvolk. Alleen de nieuwe, bevruchte koninginnen overwinteren.

Heb je een wespennest in huis?

In het voorjaar beginnen de wespenkoninginnen met het bouwen van een nieuw wespennest. Hier gebruiken ze vaak een opening in een huis voor. Vervolgens bouwen ze in de spouwmuur van je huis hun wespennest. Wespennesten worden ook vaak in schuren of bijgebouwen van een huis aangetroffen. In de loop van het seizoen is duidelijk te zien waar meerdere wespen steeds in- en uitvliegen. De invliegopening is daarmee snel gevonden en het wespennest dus ook. Tijd voor effectieve en professionele wespenbestrijding.

Professionele wespenbestrijding in Boxtel en omgeving

Wanneer je een wespennest in jouw buurt hebt opgemerkt, is het van belang deze zo snel mogelijk te laten bestrijden. Het is niet veilig om dit zelf te doen, laat het daarom over aan onze professionele wespenbestrijders uit Boxtel. Hiermee voorkom je levensgevaarlijke situaties. Onze lokale ongediertebestrijders uit Boxtel hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van vele soorten ongedierte. Ook het bestrijden van wespennesten in Boxtel en omgeving is voor ons dagelijks routinewerk. Wij reageren direct op jouw oproep en sturen binnen 24 uur onze professional uit de buurt die het wespennest vakkundig bestrijdt. Wij hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken voor een bestrijding? Neem dan contact met ons op of laat je gegevens achter. Ook als je in Liempde, Esch of Helvoirt woont, staan we 24/7 voor je klaar.
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!