Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Gerard is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0411-781123
Jouw gediplomeerde houtwormenbestrijder

Houtwormbestrijding in Boxtel

33 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef houtworm geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.3 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden houtwormen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Gerard en maak direct een afspraak.

Bel direct met Gerard

Stuur een mail

Stuur een mail en Gerard neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Gerard belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Boxtel

Overlast van houtworm? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van houtwormen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze houtwormen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze houtwormenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze houtwormenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de houtwormen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze houtwormen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE houtwormenBESTRIJDER VAN Boxtel Expert aan het woord

Mijn naam is Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant. Ik ben jouw lokale houtwormenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Boxtel. Heb je last van houtwormen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Gerard Wouters
Super snel De beste houtwormen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten houtwormbestrijding Boxtel

Wist je dat houtwormenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele houtwormenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant is een expert in houtwormen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Gerard en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals houtwormen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld houtwormen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze houtwormen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de houtwormen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van houtwormen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de houtwormen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de houtwormen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Gerard kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0411-781123
WAAR Gerard WERKT Werkgebied

Woon je in Boxtel of omgeving, dan staan Gerard en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met houtwormen. Of je nu in Boxtel, Cromvoirt, Esch of Haaren woont, deze houtwormenbestrijder komt naar je toe! Bel 0411-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Gerard is actief in omgeving Oosterhout, Tilburg, Waalwijk, Boxtel, Den Bosch, Zaltbommel, Gorinchem, Raamsdonksveer, Waardenburg, Rosmalen, Vught.

Wat valt er onder Boxtel?
 • Boxtel
 • Cromvoirt
 • Esch
 • Haaren
 • Helvoirt
 • Liempde
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Boxtel? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Gerard van Ongediertebestrijding Midden-Brabant

33 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3


Houtworm bestrijden Boxtel

Houtworm is ongedierte dat gek is op hout, het is dan ook de verzamelnaam voor alle houtaantastende kevers en torren. Wanneer de larven van de houtworm uitkomen, wurmen ze zich een weg naar buiten door in het hout te boren. Met als gevolg erge schade aan je huis wat zo snel mogelijk opgelost dient te worden. Voor een oplossing binnen 24 uur neem je contact op met onze professionele houtwormbestrijder in Boxtel. Ook als je in Helvoirt, Esch of Liempde woont, helpen wij jou graag 24/7 met jouw houtwormprobleem. Wij rekenen geen voorrijkosten om bij jou te komen, want wij zitten altijd bij jou in de buurt. Voor een snelle, effectieve bestrijding van jouw boktor tegen een vast, laag tarief neem je direct contact met ons op via 0411-781123 en onze houtwormbestrijder komt meteen.

In hoeverre is een houtworm schadelijk voor je huis?

Op zich is de houtworm geen enorme bedreiging voor je huis. Het gaat meer om de houten constructies in en rondom je huis. Denk hierbij aan daken, dragende balken, maar ook andere objecten die van hout gemaakt zijn, zoals je meubels en houten vloer. Het gevolg van de schade door de houtworm is dat bijvoorbeeld de (ver)koop van een huis ineens erg lastig wordt. Zodra het hout is aangetast, wordt de bouwkundige staat afgekeurd en moet eerst alle schade hersteld worden. Hier kan je je geld wel aan kwijt, want de kosten van herstel lopen vaak tot in de duizenden euro’s. Dus ben er op tijd bij en schakel onze professionele houtwormbestrijder uit Boxtel in om jouw houtwormprobleem te verhelpen.

Hoe bestrijd ik zelf de houtworm?

Het is bijna onmogelijk om zelf de houtworm geheel te bestrijden. Het bestrijden van de houtworm gaat met bepaalde technieken en middelen, waarvan de toepassing om specialistische kennis en kunde vraagt. Kennis en kunde die je alleen kunt hebben door jarenlange ervaring. Wanneer dit niet op de goede manier gebeurt, blijft de houtworm terugkomen en wordt het zelf bestrijden van de houtworm een kostbaar proces. Onze lokale ongediertebestrijders beschikken over die ervaring en bestrijden binnen no-time jouw houtworm. Als het om kleine houten voorwerpen gaat, kan je het volgende doen:

 • Onbehandeld hout behandelen met beits, verf of lak;
 • Voorwerpen in de oven verhitten tot 70 graden;
 • Voorwerpen twee weken in de vriezer leggen;
 • Aangetast hout zo snel mogelijk verwijderen.

Het beste kies je voor professionele houtwormenbestrijding.

Professionele houtwormbestrijding in Boxtel en omgeving

Heb je voorwerpen waarin de houtworm zit die te groot zijn om te verhitten of te bevriezen of heeft de houtworm de constructie van je huis of schuur aangetast? Wacht dan niet langer en neem nu contact op met ons of laat je terugbellen door onze professionele houtwormbestrijders uit Boxtel. Wij staan 24/7 in Boxtel en omgeving voor je klaar om direct aan de slag te gaan met de bestrijding van jouw houtwormprobleem. Ook komen onze lokale bestrijders binnen 24 uur bij je langs als je in Helvoirt, Esch of Liempde woont. Uiteraard zonder de berekening van voorrijkosten en altijd tegen een vast, laag tarief. Na de bestrijding kan je tevens een behandelingscertificaat verwachten.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!