Mogen wij je helpen?

Houtwormen bestrijding in Boxtel
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0411 - 781123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten

Houtworm bestrijden in Boxtel

Houtworm is ongedierte dat gek is op hout, het is dan ook de verzamelnaam voor alle houtaantastende kevers en torren. Wanneer de larven van de houtworm uitkomen, wurmen ze zich een weg naar buiten door in het hout te boren. Met als gevolg erge schade aan je huis wat zo snel mogelijk opgelost dient te worden. Voor een oplossing binnen 24 uur neem je contact op met onze professionele houtwormbestrijder uit Boxtel. Ook als je in Helvoirt, Esch of Liempde woont, helpen wij jou graag 24/7 met jouw houtwormprobleem. Wij rekenen geen voorrijkosten om bij jou te komen, want wij zitten altijd bij jou in de buurt. Voor een snelle, effectieve bestrijding van jouw boktor tegen een vast, laag tarief neem je vandaag nog contact op met onze vakkundige bestrijders uit Boxtel.

In hoeverre is een houtworm schadelijk voor je huis?

Op zich is de houtworm geen enorme bedreiging voor je huis. Het gaat meer om de houten constructies in en rondom je huis. Denk hierbij aan daken, dragende balken, maar ook andere objecten die van hout gemaakt zijn, zoals je meubels en houten vloer. Het gevolg van de schade door de houtworm is dat bijvoorbeeld de (ver)koop van een huis ineens erg lastig wordt. Zodra het hout is aangetast, wordt de bouwkundige staat afgekeurd en moet eerst alle schade hersteld worden. Hier kan je je geld wel aan kwijt, want de kosten van herstel lopen vaak tot in de duizenden euro’s. Dus ben er op tijd bij en schakel onze professionele houtwormbestrijder uit Boxtel in om jouw houtwormprobleem te verhelpen.

Hoe bestrijd ik zelf de houtworm?

Het is bijna onmogelijk om zelf de houtworm geheel te bestrijden. Het bestrijden van de houtworm gaat met bepaalde technieken en middelen, waarvan de toepassing om specialistische kennis en kunde vraagt. Kennis en kunde die je alleen kunt hebben door jarenlange ervaring. Wanneer dit niet op de goede manier gebeurt, blijft de houtworm terugkomen en wordt het zelf bestrijden van de houtworm een kostbaar proces. Onze lokale ongediertebestrijders beschikken over die ervaring en bestrijden binnen no-time jouw houtworm. Als het om kleine houten voorwerpen gaat, kan je het volgende doen:

 • Onbehandeld hout behandelen met beits, verf of lak;
 • Voorwerpen in de oven verhitten tot 70 graden;
 • Voorwerpen twee weken in de vriezer leggen;
 • Aangetast hout zo snel mogelijk verwijderen.

Professionele houtwormbestrijding in Boxtel en omgeving

Heb je voorwerpen waarin de houtworm zit die te groot zijn om te verhitten of te bevriezen of heeft de houtworm de constructie van je huis of schuur aangetast? Wacht dan niet langer en neem nu contact op met ons of laat je terugbellen door onze professionele houtwormbestrijders uit Boxtel. Wij staan 24/7 in Boxtel en omgeving voor je klaar om direct aan de slag te gaan met de bestrijding van jouw houtwormprobleem. Ook komen onze lokale bestrijders binnen 24 uur bij je langs als je in Helvoirt, Esch of Liempde woont. Uiteraard zonder de berekening van voorrijkosten en altijd tegen een vast, laag tarief. Na de bestrijding kan je tevens een behandelingscertificaat verwachten.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Boxtel, Cromvoirt, Esch, Haaren, Helvoirt, Liempde.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9309 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 2 minuten geleden
 • SSL beveiligde website