Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten

Rotterdam telt evenveel mensen als ratten

Door Fleur 1 min leestijd7 augustus 2019
twee muizen naast elkaar met kraaloogjes

In Rotterdam leven net zoveel ratten als mensen. De vraag is: komt dit door het enorme aanbod voedsel op straat in Rotterdam? Komt het door de aangescherpte regels rondom gebruik van gif? Of is er nog een andere oorzaak? Zijn ratten misschien steeds slimmer geworden en weten ze ontzettend goed vallen te vermijden? De Rotterdamse rattenvanger heeft het druk. Elke dag haalt hij klemmen los met ratten erin. In Rotterdam leven, ondanks het harde werk van de rattenvanger, nog steeds een miljoen ratten.

Ratten sterven waarschijnlijk nooit uit

Een rat is een professionele overlevingskunstenaar. Al weken wordt er geschreven over rattenoverlast in Rotterdam. Ratten zijn slimme beestjes, je kunt ratten hoogbegaafd noemen. Ze laten zich dus niet zo snel vangen. Ook een angstaanjagende gedachten; het is onmogelijk dat ratten uitsterven, maar dit geldt niet voor de mens.

Bruine rat gevangen

In Rotterdam zie je veelal zwarte ratten leven in de haven. De bruine rat is voornamelijk actief in de stad. De zwarte rat zie je steeds vaker in Brabant. In Rotterdam is men vooral bezig met de bruine ratten. Een ding is zeker: de bruine rat die gevangen is door de rattenvanger plant zich niet meer voort. De klem heeft de rat volledig gegrepen.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!