Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten

Pas op voor oplichters in de ongediertebestrijding!

Door Fleur 2 min leestijd5 februari 2020
dode kakkerlak op de grond

Last van ongedierte in huis? Zonder een ongediertebestrijder is er soms geen beginnen aan. Misschien rennen de muizen wel over je keukenblok of word je elke dag wakker met rode jeuk bulten over je hele lichaam. Een ongediertebestrijder kan je helpen, maar pas op! Helaas zijn er oplichters in de ongediertebestrijding actief. Wees daarom alert bij je keuze van een ongediertebestrijder.

In het programma Opgelicht?! is naar voren gekomen dat er bedrijven in de ongediertebestrijding zich voor doen als professionele bestrijders, maar in werkelijkheid grote oplichters zijn. Zo worden SOS-ongediertebestrijding en 112-ongediertebestrijding genoemd als grote fraudeurs waar veel mensen de dupe zijn geworden van maffiose praktijken in de ongediertebestrijding.

Gecertificeerde bestrijders van groot belang

Voor het bestrijden van ongedierte heb je onder andere kennis van het vak en de juiste bestrijdingsmiddelen nodig. Alleen gecertificeerde bestrijders zijn gespecialiseerde vakmannen die tegen een eerlijke prijs jou kunnen helpen bij de bestrijding. Ze weten niet alleen precies wat ze doen, maar leveren een effectieve bestrijding en geven daarbij ook nog tips en advies om ervoor te zorgen dat het ongedierte niet meer terug komt.

Wel of geen oplichter?

Gelukkig zijn er genoeg gecertificeerde bestrijders die ervoor zorgen dat je van je ongedierte afkomt. Maar hoe weet je nu of je te maken hebt met een oplichter? Wel of geen oplichter? Hieronder een aantal belangrijke punten:

  • Zoek je eigen ongediertebestrijder op het internet en vraag naar hun vakbekwaamheidsdiploma (EVM of CPMV).
  • Ga niet zomaar in zee met een ongediertebestrijder die voor de deur staat met een vreemd verhaal over ongedierte.
  • Controleer op het internet altijd voor welk bedrijf de bestrijder werkt.
  • Laat je geen ongedierte aanpraten die er helemaal niet is. Is er geen muizen of rattenpoep te vinden, waarom zou er dan een rattenplaag in je huis zijn?
  • Bekijk hoe de bestrijder te werk gaat en met welke materialen. Hoe gaat hij om met het overige gif en eventuele kadavers?

Voordelen ongediertebestrijden.com

Zekerheid! Dat is wat je toch wilt wanneer het gaat om een ongediertebestrijding in je huis. Weg met die vervelende vieze beestjes. Met onze aangesloten ongediertebestrijders zit je altijd goed. Alle bestrijders uit ons netwerk zijn namelijk gecontroleerd. Wij houden toezicht op elkaar en op onze gezamenlijke goede naam. Naast de voordelen als betrouwbare gecertificeerde bestrijders en de eerlijke prijzen, is het feit dat je vooraf contact hebt met de bestrijder over je persoonlijk ongedierte situatie van groot belang.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!