Alleen gediplomeerde bestrijders
Altijd eerlijk & transparant
Meer dan 400.000+ tevreden klanten

Overlast van wespenplaag in Walibi

Door Fleur 7 augustus 2015 — 1 min leestijd
Wespenplaag in Walibi

Het attractiepark Walibi in Biddinghuizen heeft last van een wespenplaag. Continu worden bezoekers achtervolgd door de wespen. De Telegraaf gaf aan dat er al een paar dagen een lange rij stond bij de EHBO. De bezoekers bezochten de EHBO, omdat zij gestoken waren.

Wespen komen overal

Een bezoeker vertelde dat ze de wespenplaag vergelijkt met een horrorfilm. Overal waar je loopt, komen de rampzalige insecten achter je aan. Normaliter vind je wespen alleen op plekken waar (resten) etenswaren te vinden zijn, zoals de eethoekjes en afvalbakken. Maar de wespenplaag is in dit geval zo erg dat de bezoekers van Walibi in Biddinghuizen op elke plek van het park aangevallen en vervolgens gestoken worden.

Walibi treft maatregelen

De organisatie Walibi in Biddinghuizen gaf aan dat zij maatregelen treffen om de overlast van de wespen te verminderen. Specialisten op het gebied van ongedierte zijn aan het werk geweest om de nesten op veilige wijze te bestrijden. Het andere maatregel dat Walibi getroffen heeft, is de open afvalbakken om te ruilen voor dichte.

Bron: www.metronieuws.nl