Alleen gediplomeerde bestrijders
Altijd eerlijk & transparant
Meer dan 400.000+ tevreden klanten

Oorpijn door 26 kakkerlakken in oor patiënt

Door Fleur 28 augustus 2015 — 1 min leestijd
Kakkerlakken op hand van man buiten

In China is er een man naar de dokter gegaan nadat hij oorpijn had. Nadat de oorzaak bekend was, was het even schrikken voor de arts. Er zaten namelijk 26 kakkerlakken in het oor van de patiënt.

Wakker met enorme oorpijn

People’s Daily meldde dat de fabrieksarbeider Li (19) uit de provincie Guangdong (China), wakker werd met erge oorpijn. Hopeloos stak hij een vinger in zijn oor en voelde op dat moment iets jeuken. Nadat hij hulp vroeg aan zijn huisgenoot werd met een zaklamp in Li’s oor geschenen. Echter zag de huisgenoot niets opvallends.

Met spoed naar ziekenhuis

Nadat de oorpijn van de Chinese patiënt maar niet overging, besloot hij met spoed naar het ziekenhuis te gaan. De arts schrok op het moment dat hij de endoscopie bij de patiënt had uitgevoerd. Er was namelijk een kakkerlak bevallen van 25 kakkerlakjes in het oor van de Chinees! De pasgeboren kakkerlakken waren net zo groot als kleine muggen. Op de zender TVS legde de dokter Yang Jing uit dat ze iets zagen zitten wat de vorm van een insect had. Hierdoor blokkeerde het oorkanaal volledig. Tevens werd de zwelling van het rechteroor van de patiënt hierdoor veroorzaakt. De dokter vertelde erbij dat de huid van het oorkanaal al beschadigd was.

Overleven in oor geen probleem voor kakkerlak

Kakkerlakken overleven vrijwel alles; ze zijn zelfs in staat om in leven te blijven na een nucleaire explosie. Het zijn daarom erg sterke beesten. Het overleven van de kakkerlak in het oor van de mens is dan ook geen gekke gedachte en lukt de beesten prima.

Bron: www.hln.be