Alleen gediplomeerde bestrijders
Altijd eerlijk & transparant
Meer dan 400.000+ tevreden klanten

Onvindbaar mierennest in oor 12-jarig Indiaan meisje

Door Fleur 4 februari 2016 — 1 min leestijd
Close-up oor van een jong meisje

Indiase artsen staan voor een groot raadsel als het gaat om de 12-jarige Sherya Darji uit de Indiase stad Deesa. Iedere dag kruipen er ongeveer tien mieren uit haar oor, maar het daadwerkelijke nest is onvindbaar voor doktoren. Zelfs op MRI en CT-scans is het nest niet te vinden. Iets afwijkends is er in haar oren niet te vinden.

Geïrriteerde oren

Het meisje zocht in augustus vorig jaar de doktoren op. Haar oren voelden geïrriteerd. Iedere dag lopen er ongeveer tien mieren haar oren uit. Dat komt er op neer dat sinds die tijd 1000 mieren de uitgang in haar oor gevonden hebben. Gelukkig heeft Sherya weinig pijn. Alleen wanneer de mieren haar bijten, voelt ze pijn en ook schade in haar oor is niet aan de orde.

Schone omgeving

Hoe de mieren haar oor hebben gevonden, is nog onduidelijk. Het meisje woont bij haar familie en leeft in een schone en veilige omgeving. Doktoren zeggen dat dit de eerste keer is dat ze een mierennest in een oor hebben ‘gevonden’. Het laten stikken van de mieren is helaas niet gelukt.

Vader

De vader van Sherya maakt zich zorgen om zijn dochter. Hij is bang dat haar gezondheid verslechterd, maar heeft gedaan wat hij kon. Zelfs de beste doktoren in India kunnen zijn dochter nog niet helpen en is het niet gelukt om de mieren uit haar oor te verwijderen.

Bron: www.metronieuws.nl