Alleen gediplomeerde bestrijders
Altijd eerlijk & transparant
Meer dan 400.000+ tevreden klanten

Onprettig bezoek van wilde rat in Engeland

Door Fleur 3 juli 2013 — 1 min leestijd
Rat in bed

Een plaatselijke krant meldt dat zevenjarige Francesca Willams terwijl zij sliep, gebeten is door een rat. Haar arm en gezicht waren niet veilig voor het beestje. De wilde rat kroop bij haar in bed en verwondde haar vervolgens terwijl zij lag te slapen.

Ouders

De ouders van de Engelse Francesca reageren geschokt op het verhaal van hun zevenjarige dochter. Midden in de nacht hoorden ze haar huilen. Eenmaal in de kamer van hun dochter aangekomen, zagen zij het meisje onder het bloed zitten. Francesca was in tranen en vertelde later gebeten te zijn door een groot bruin dier dat over haar benen kroop. Toen ze hier wakker van werd en bewoog werd ze op meerdere plekken gebeten door het dier.

Hond

De grote redder van de familie is de hond. Deze speurneus ontdekte dat de rat zich verstopt had onder het bed van Francesca en beet het dier direct dood. Nadat de rat doodgebeten en naar buiten gegooid was, bleef de familie uit het Engelse Herefordshire geschokt achter. Met het meisje en haar familie gaat het ondanks de schrik goed.

Bron: www.metronieuws.nl