Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten

Ongediertebestrijders draaien overuren door de warmte

Door Fleur 1 min leestijd25 augustus 2016
Partner Wim Roskam van Ongediertebestrijden.com tijdens een interview met RTV Oost

Hebt u er ook last van? U zit in de tuin met dit prachtige weer en krijgt ongewenst bezoek. Een wespennest blijkt de oorzaak. De bestrijders kunnen het werk amper aan.

De telefoon staat roodgloeiend bij Ongediertebestrijden.com in Zwolle. Bij dit digitale loket voor het boeken van professionele ongediertebestrijders in het hele land komen dagelijks enkele honderden telefoontjes binnen.

Vlooien, mieren en vooral wespen vormen op dit moment een plaag. En dat heeft alles te maken met het zomerweer. Bij hoge temperaturen gedijen de insecten beter dan bij kou.

Eerst milde winter, nu de warmte

Volgens bestrijder Wim Roskam is de overlast dit jaar groter dan normaal. “Een lange, milde winter die veel insecten overleefd hebben en nu dus die warmte. Dan kun je wachten op meer aanvragen voor de bestrijding van vooral wespen,” aldus Roskam.

Ook voor de komende dagen verwacht hij overwerk. “Door de aanhoudende hoge temperaturen zal de overlast alleen maar toenemen.”

Bron: https://www.rtvoost.nl

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!