Alleen gediplomeerde bestrijders
Altijd eerlijk & transparant
Meer dan 400.000+ tevreden klanten

Muizen nemen bioscoop Amsterdam over

Door Fleur 26 maart 2016 — 1 min leestijd
Bioscoop Pathé Amsterdam, waar muizen de zaak overnemen.

Al jaren doen Amsterdamse bioscopen fanatieke pogingen muizen buiten de deur en vooral buiten de zaal te houden. Dat is op zich niets nieuws. Soms lukt dit, maar momenteel is er in Pathé de Munt sprake van een muizenpiek. De bioscoop geeft als reden de relatief warme winter en de bouwwerkzaamheden in de buurt.

Opname

Een krant heeft een opname gemaakt waarin muizen te zien zijn die nog voor de film begint – en de vloer nog schoon is – door de hele zaal en over de stoelen rennen. Door bioscoopgasten laten zich door de muizen niet tegenhouden. De uitgebrachte opname is een samenvatting van in totaal twee uur opname gedurende één film op woensdagavond. De camera stond op de vloer van een bioscoopzaal.

Extra maatregelen

De bioscoop geeft een reactie en laat daarin weten het heel vervelend te vinden als de muizen zorgen voor overlast bij de bioscoopbezoeken. Ook geeft ze aan er alles wat binnen de mogelijkheden ligt aan te doen om verdere overlast te voorkomen. Op dit moment wordt onderzocht welke mogelijkheden er zijn om extra preventieve maatregelen te nemen in de zalen. Welke maatregelen dat zijn, wordt nog niet bekend gemaakt. Een aantal andere Amsterdamse bioscopen laat weten geen popcorn meer te verkopen als maatregel tegen de muizenoverlast.

Bron: www.parool.nl