Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten

Muizen krijgen geen kans met Ongediertebestrijding Westland in de buurt

Door Fleur 2 min leestijd9 augustus 2017
Dode muis in hoek van kamer

De muizen houden Rob Verhagen van Ongediertebestrijding Westland behoorlijk bezig. Heel erg vindt hij dat niet. Eerder deed Verhagen totaal iets anders, maar kreeg steeds minder plezier in zijn werk. Totdat hij de sprong in het diepe nam en voor zichzelf begon als ongediertebestrijder. Van kinds af aan ging Verhagen al achter de mollen aan, dus ongedierte bestrijden zit in zijn bloed. “Geen moment spijt van gehad”, aldus Verhagen.

Muizen zetten bloemetjes buiten

Onlangs kreeg Rob Verhagen van Ongediertebestrijding Westland een telefoontje van een handelsbedrijf in bloemen uit Honselersdijk. Een muizenplaag bevond zich tussen de verse bloemen die worden verspreid over de hele wereld. Niet iets wat je als bedrijf wil, dus een bezoekje van Ongediertebestrijding Westland was erg gewenst. Diezelfde dag is Verhagen nog gekomen om op strategische plekken in de immense bedrijfshal klemmen en doosjes met lokvoer te plaatsen.

Controleronde

Even later is het tijd om de controleronde te gaan lopen. Ongediertebestrijder Rob checkt de verschillende doosjes en klemmen of er muizen in zitten. Na alles te hebben langsgelopen, concludeert Verhagen dat de muizenplaag aardig onder controle lijkt. Dit is niet enkel aan hem te danken, zegt ie. “Het is een kwestie van samenwerking, want als hier allerlei etensresten verspreidt liggen, dan houd ook ik dat ongedierte niet tegen”.

Volgende stop

Aangekomen bij een groente- en fruitexporteur in De Lier checkt Verhagen ook daar de al eerder geplaatste bestrijdingsmiddelen tegen muizen. Hier komt hij preventief, aangezien muizen zo mee komen met een vracht, waar ze absoluut niet op zitten te wachten. Toch zitten ze er, want er is gesnoept van het lokvoer. Al snel ziet hij hoe de muizen komen een gaan, een gleuf op de vloer. Een halve centimeter heeft een muis maar nodig, dus snel de gleuf dichten en nieuw lokvoer in het doosje. Waarschijnlijk zijn er geen muizen meer als we over een paar dagen terugkomen om te kijken als ze zo door blijven eten.

Klanten in heel Westland en omgeving

De ongediertebestrijder van Westland stapt weer in zijn onherkenbare witte bestelbus om naar de volgende afspraak te rijden. Heel Westland en omstreken doorkruist Ongediertebestrijding Westland om muizen en ander ongedierte te bestrijden. Rob Verhagen komt overal, bij gemeenten, woningcorporaties, bedrijven, particulieren, noem maar op. Voor vandaag staat nog een huizenblok in Poeldijk op de planning en voor morgen spreekt hij al bellend af om bij huurwoningen aan de rand van ABC Westland ratten te bestrijden. Zelfs thuis had Ongediertebestrijding Westland last van muizen, maar na het zetten van twintig klemmen begrijp je dat dat niet lang duurde.

Last van muizen in Westland?

Dus, woon jij in omgeving Westland en heb je last van muizen? Bel Rob Verhagen van Ongediertebestrijding Westland en reken snel met ze af. Ook met ander ongedierte weet deze ongediertebestrijder in Westland en omstreken wel raad.

Bron: www.ad.nl

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!