Alleen gediplomeerde bestrijders
Altijd eerlijk & transparant
Meer dan 400.000+ tevreden klanten

McMuis

Door Fleur 30 november 2015 — 1 min leestijd
Frietjes bij de McDonalds

Een gezellige dag shoppen in het Belgische Gent eindigde voor een gezin anders dan gehoopt. Na afloop van de dag winkelen gingen ze nog een hapje eten bij de McDonald’s aan de Martelaarslaan in Gent. Daar kregen ze gezelschap van een muis, wat niet erg hygiënisch is. Toen ze een medewerker over de muis aanspraken, kregen ze een alarmerend antwoord. Er zou heel veel vergif liggen, ook vlak bij een speelhoekje voor kinderen.

Erkenning

De McDonald’s geeft aan het muizenprobleem aan de Martelaarslaan in het Belgische Gent te erkennen. Wel ontkennen ze dat er vergif in het restaurant staat. Het restaurant neemt de begane en de eerste verdieping in. Erachter ligt een opslagplaats van een andere eigenaar. Waarschijnlijk hebben de muizen hun weg gevonden door een gaatje in de muur tussen het restaurant en die opslagplaats.

Detectiedoosjes

Toen het muizenprobleem ontdekt is, heeft McDonald’s een bedrijf om muizen te bestrijden in de arm genomen. Dat bedrijf heeft vergif geplaatst in de aanliggende opslagplaats en niet in het restaurant, want dat is verboden. Er staan wel zwarte bakjes in het restaurant. Dat is geen gif, maar het zijn detectiepoortjes waardoor het bestrijdingsbedrijf ziet of er toch nog muizen door het restaurant lopen.

Bron: www.hln.be