Alleen gediplomeerde bestrijders
Altijd eerlijk & transparant
Meer dan 400.000+ tevreden klanten

Man in Engeland bijt in kakkerlak

Door Fleur 29 december 2014 — 1 min leestijd
Kakkerlakken op stapel met borden

Tijdens het diner deed een 33-jarige man in Engeland afgelopen week een bizarre ontdekking. Tussen de spinazie op z’n bord zat een kakkerlak.

Spinazie a la crème

Bij het bekende Engelse warenhuis Marks and Spencer (M&S) kocht Danny Grace een pak spinazie a la crème. Maar, tijdens het avondeten merkte hij dat er meer dan spinazie en room in het pak zat. Hij beet op een kakkerlak! Grace spuugde het ongedierte direct uit en moest vervolgens overgeven. M&S is van mening dat het een mot is geweest. Maar, Grace is ervan overtuigd dat het een kakkerlak was. ‘Ik heb gezien waar ik op gebeten heb’.

Kadobon

Om het leed te verzachten kreeg Grace een kadobon en een fles wijn van M&S. Grace is van mening dat champagne op z’n plaats was geweest. Hij is niet van plan ooit nog iets bij het warenhuis te kopen en heeft de kadobon weggegeven.

Paranoïde

Sinds Grace de kakkerlak op z’n bord vond, is hij paranoïde als het om eten gaat. Hij weigert zijn bord leeg te eten als er iets vreemds op ligt. Volgens zijn vrouw kijkt hij continu over haar schouder mee als ze kookt. Ze wordt er gek van.

Bron: www.nu.nl