Alleen gediplomeerde bestrijders
Altijd eerlijk & transparant
Meer dan 400.000+ tevreden klanten

Kriebelende beestjes

Door Fleur 2 augustus 2019 β€” 4 min leestijd
Muis eet van braam

Kakkerlakken, vlooien, wespen, bedwantsen, muizen, het zijn allemaal kriebelende beestjes. Iedereen heeft er weleens last van! De beestjes kruipen overal in en komen zo overal in je huis terecht. Door kleine kieren in huis, je koffer van de afgelopen vakantie, kruipruimtes met rommel, oude kleding, etensresten, je buren, alles kan een factor zijn waardoor die kriebelende beestjes bij jou in huis terecht komen.

Klimaat

Vaak grijpen ’s zomers de kriebelende beestjes hun kans om in huis en rond jouw woning te gaan zitten. Het is warm en broeierig buiten en binnen is het de ideale tempratuur voor al het ongedierte. Door de kou in de winter komt er dan ook weinig ongedierte in huis, er is weinig voedsel te vinden. Zorg ervoor dat je ’s zomers het fruit in de koeling bewaard en het huis goed schoonhoudt. Daarnaast vinden insecten vochtige plekken in huis ideaal, let daar dus goed op!

Onze ongediertebestrijder

Erg vervelend dat ongedierte, maar het allemaal zelf oplossen? Nee, dat wordt vrij lastig. Onze ongediertebestrijder probeert te denken zoals die beestjes. Het is een prachtig vak, volgens onze ongediertebestrijder. Iedereen is blij wanneer hij komt en erg dankbaar als hij weer vertrekt. Je herkent onze ongediertebestrijder aan z’n werkkleding met zijn trouwe metgezel, een spuit vol met gif! Onze ongediertebestrijder belandt op allerlei verschillende plekken. Bij rijke en arme mensen, bij grote en kleine bedrijven.

Niet alleen woningen, maar ook restaurants

De hele zomer is onze ongediertebestrijder bezig om de kriebelende beestjes te laten verdwijnen. Wij helpen de hele zomer gezinnen die vaak na hun vakantie zijn aangetroffen door een vieze ongedierteplaag van kakkerlakken, wespen, vlooien, etc. Naast gezinnen die er last van hebben in woningen, zijn er ook restaurants en vele bedrijven die vaak last hebben van ongedierte. Iedereen die getroffen is door de kriebelende beestjes wordt geholpen.

Onze ongediertebestrijder aan het werk

Op plekken die droog moeten blijven zoals stopcontacten, leggen wij een beetje dodelijke snoepgel, waardoor het snel afgelopen is met de kriebelende beestjes. Daarnaast is het erg snel afgelopen als wij gebruik maken van onze spuit. Wanneer bedrijven last hebben van een muizenplaag, plaatsen wij in plaats van een klem een beetje pindakaas. Na verschillende controles zijn de meeste allemaal leeg op een paar haartjes en botjes na, de vliegen hebben de resten van de muizen opgegeten.

Het ouderwetse toiletblokje

Onze ongediertebestrijder maakt ook gebruik van toxisch middel. Dit zijn doosjes die wij plaatsen onder fornuizen, in kruipruimtes of in keukenkastjes. Het is net een ouderwets toiletblokje. Als er van gegeten is, leggen wij een nieuwe neer. Het gif is niet zo sterk dat de muizen meteen doodgaan. Als de muis er een aantal keer van heeft gegeten, is het gif erg dodelijk. Het diertje loopt na de meerdere keren snoepen van het toiletblokje naar een beschut plekje om vervolgens hier te sterven.

Getroffen persoon

β€˜β€™Midden in de nacht begon mijn dochter te gillen, ze was compleet overstuur. De beestjes zaten in haar dekbed, kussen en matras. Ze waren echt overal. Voordat mijn dochter de kamer uitluchtte, keek ze nog eens goed. Het waren kakkerlakken! Al gauw merkte ik dat haar kamer niet alleen getroffen was door de kakkerlakken, maar de gehele woning was getroffen door de kakkerlakken. Ze zaten op veel meer plekken dan ik uiteindelijk dacht. Ik schaam me kapot, ik heb al honderden kakkerlakken gevangen maar het houd niet op’’.

Woning

Zorg ervoor dat je woning lekker schoon is, het helpt uiteraard niet als een woning een smeerboel is. Maar ook keurige woningen worden getroffen door de nare kriebelende beestjes. Een klein druppeltje vet in je woning en je komt er bijna niet meer vanaf. Het zijn taaie rakkers, volgens onze ongediertebestrijder. Geen overvolle vuilniszakken, bedorven fruit, vieze vloeren en kieren. Daarnaast moet je naast het opletten, gewoon je rommel opruimen. Geen rondslingerde vuilniszakken, het werkt echt!

Opletten

Onze ongediertebestrijder houdt van dieren en ongedierte, maar overlast wordt zeker aangepakt. Het liefst zonder gif, maar dit is niet altijd mogelijk. Ook als onze ongediertebestrijder niet aan het werk is, is hij bezig met de kriebelende beestjes. In een restaurant is goed opletten erg belangrijk, zit er een bruine streep op de deur? Dan kan dit buiksmeer zijn van het vet in de vacht van een muis of rat. Als er dan ook nog een lokdoosje onder een koeling staat, dan weet je het zeker.

Graag geholpen worden?

Zie je geen uitweg meer in de kriebelende beestjes? Geen zorgen, onze ongediertebestrijder is de oplossing. Onze ongediertebestrijder gaat op basis van het type ongedierte met verschillende technieken aan de slag. Binnen no-time is het vieze ongedierte bestreden. Wil je graag gebruik maken van onze ongediertebestrijder? Neem dan gerust contact op, wij helpen je graag! Iedereen is blij wanneer wij komen en erg dankbaar als wij weer vertrekken.