Alleen gediplomeerde bestrijders
Altijd eerlijk & transparant
Meer dan 400.000+ tevreden klanten

Een Big Mac met een nasmaak in Nieuw-Zeeland

Door Fleur 20 april 2015 — 1 min leestijd
Gevulde kakkerlak op bord met eten

Het zal jou maar overkomen: een hap nemen van je Big Mac en dan de ingewanden van een kakkerlak over je broodje heen zien hangen. Dit is toch een nachtmerrie. Annah Stevenson uit Nieuw-Zeeland maakte dit mee en vertelt hierover.

Geen kraakbeen

Geen kraakbeen, maar een kakkerlak in mijn broodje, zegt Annah. Bij de eerste hap merkte ik niet zoveel, maar bij de derde hap wist ik zeker dat het geen kraakbeen was. Ze probeert zich groot te houden tegenover haar zoontje, terwijl ze alle stukjes van de kakkerlak uit haar tanden plukt. Dan beslist ze om naar de badkamer te lopen om er vervolgens alles uit te spugen. Daarna tanden poetsen om de smaak van het overgeven te neutraliseren. Uiteindelijk waren nog niet alle pantserdeeltjes uit de mond van Annah verdwenen, dus deze zijn er tenslotte nog uitgeplukt.

Voedselveiligheid

Dit is natuurlijk een ernstige zaak welke direct serieus moet worden onderzocht. De woordvoerder van McDonald´s geeft ook aan dat ze de voedselveiligheid zeer serieus nemen en het direct onderzoeken. Inmiddels is de burger meegenomen voor verder onderzoek. Annah moet nog steeds bijkomen van deze nachtmerrie. Wij snappen heel goed dat Annah geen stap meer over de drempel zet bij de McDonald´s en dus op een andere manier gecompenseerd wil worden.

Bron: www.telegraaf.nl