Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Niet aangesloten

Van Iwaarden Ongediertebestrijding

Eigenaar Marc aan het woord

Mijn naam is Marc en een aantal jaar geleden heb ik Van Iwaarden Ongediertebestrijding opgestart. Door mijn tijd als fruitteler kreeg ik al te maken met ongewenste beestjes. Om deze te bestrijden had ik een spuitlicentie waar ik mij uiteindelijk verder in ben gaan verdiepen. Op deze manier ben ik in de ongediertebestrijding terecht gekomen. Ik ben begonnen met het bestrijden van ratten, maar houd me nu ook bezig met de wering en bestrijding van verschillende ongedierte zoals bijvoorbeeld wespen, vlooien, bedwantsen en kakkerlakken. Mijn streven is een snelle service en tevreden mensen. Je ziet vaak dat de mensen erg zijn opgelucht nadat hun ongedierte probleem is opgelost.

Expert op het gebied van wering en bestrijding van ongedierte.

Adres

Olieweg 6
4527 PP Aardenburg

Certificeringen

Instanties

Beoordelingen van Van Iwaarden Ongediertebestrijding

1 beoordelingen met een gemiddelde score van 8 Beoordeling schrijven

Ik ben vrij druk en kon alleen een ochtend thuis blijven. De mannen hebben zeer snel gewerkt, maar wel goed. Ze vertelden ook wat de stappen waren.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!