Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Niet aangesloten

PNJ Plaagdierpreventie


Eigenaar Patrick aan het woord

Mijn naam is Patrick ik houd me al zo’n 20 jaar bezig met de ongediertebestrijding. Na de agrarische school wilde ik eigenlijk boer worden, maar ben ik uiteindelijk gaan werken als verkoper van automaterialen. Al snel wilde ik toch wat anders en ben ik de ongediertebestrijding ingerold, daar waar ik meer affiniteit mee heb. In 2015 heb ik met mijn vrouw Natasja een eigen bedrijf opgestart. Samen runnen we PNJ Plaagdierpreventie en zorgen we voor duurzame oplossingen in de bestrijding van plaagdieren.

Naast de kruipende en knagende ongedierte, word ik graag gebeld voor houtworm of boktor klussen. Ook vogelwering vind ik leuk om te doen. In mijn bedrijf streef ik naar kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en eerlijkheid.

Wij ruimen alle ongewenste gasten vakkundig voor je op!

Adres

Lingsesdijk 24
4207 AD Gorinchem

Certificeringen

Instanties

Beoordelingen van PNJ Plaagdierpreventie

3 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.7 Beoordeling schrijven

Ik zou vooraf betalen omdat niemand thuis was. Enkele uren later kreeg ik een bericht dat de bestrijding gedaan was, zonder dat ik had betaald. Sneller kan niet en uiteraard de factuur direct betaald!

Prima service en vakmanschap!

Ieuww, dode wespen op zolder! Rond 18:30 uur mijn telnr achter gelaten op de website en binnen het uur teruggebeld voor een afspraak voor de volgende ochtend. Vriendelijke en snelle service.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!