Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten

PATS! Plaagdierbestrijding

Eigenaar Adriaan aan het woord

Van je hobby je werk maken, zo is PATS plaagdierbestrijding ontstaan. Mijn naam is Adriaan en ik ben na mijn tijd als pioenrozenkweker mezelf gaan specialiseren in de ongediertebestrijding. Ik vond het tijd voor een nieuw avontuur en heb in 2008 PATS Plaagdierbestrijding in het leven geroepen. Minder dieren doden en voorkomen van overlast met ongedierte zijn belangrijke doelen voor PATS. Deskundig advies behoort tot de bestrijding van plaagdieren.

Ons enthousiast team staat elke dag weer klaar om mensen te helpen met hun ongedierte problemen. We streven naar hoge klantvriendelijkheid en tevreden mensen.

PATS voor de korte klap en de corrigerende tik!


Adriaan is verantwoordelijk voor:

Adres

Klutenpad 15
8312 PH Creil

Kamer van koophandel

32134231

Certificeringen

Instanties

Beoordelingen van PATS! Plaagdierbestrijding

4 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.5 Beoordeling schrijven

Snel gekomen, goed resultaat

Super vriendelijk snel contact en snel ter plaatse

zondagavond gemeld en maandagmorgen kregen we al telefoon voor een afspraak, dezelfde dag om 09.30-10.00 uur. Heel goed met uitleg hoe een wespennest werkt en waarmee wordt gewerkt, geheel milieu vriendelijk.

De bestrijding van houtworm was een behoorlijke klus. De mannen hebben enkele uren in mijn huis doorgebracht. Geen enkele last van gehad en nu mooi van de houtworm af.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!