Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
400.000+ tevreden klanten
Partner

Ongediertebestrijding Westland

(14 beoordelingen)
Contactpersoon Rob Verhagen
Vestigingsadres

Secretaris Harmansstraat 15
2671 TV Naaldwijk

Details
Over dit bedrijf

Rob aan het woord

Wij hebben de oplossing voor alles met 2 pootjes of meer!

Mijn naam is Rob en ik heb zo’n 12 jaar een eigen bedrijf in de ongediertebestrijding. Na lange tijd in de bloemenveiling wilde ik iets anders gaan doen en kwam ik snel bij de bestrijding van ongedierte terecht. Mijn passie van het vak begon eigenlijk al in de moestuin van mijn opa. Ik hielp hem graag met mollen vangen en vogels verjagen. Naast de reguliere ongedierte zoals wespen, mieren, muizen en ratten, houd ik me veel bezig met vogelwering.

Ik vind het belangrijk om mijn klanten te betrekken bij hun ongedierteprobleem. Daarbij komt dan ook een adviserende rol wat betreft de bestrijding en het voorkomen van ongedierte. Voor bedrijven doe ik inspecties en controles en stel ik een weringsplan op ter bestrijding van ongedierte.

In welke plaatsen is Rob actief?

Rob is actief in de plaatsen:

Certificeringen

Beoordelingen van Ongediertebestrijding Westland

14 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.1 Beoordeling schrijven

Super snel geregeld perfecte service.

Super fijne partij om in te schakelen als je last hebt van ongedierte. Ze vertellen wat ze gaan doen, ze zijn vriendelijk en helpen je van het ongedierte af. Ik kijk er goed op terug.

Super tevreden over dit bedrijf. Ze waren heel vriendelijk en ontzettend betrouwbaar. Ik zou zeker weer zaken met ze doen!

Uitstekende service heeft dit bedrijf geleverd. Ook alles netjes achter gelaten. Ik ben heel blij dat wij voor dit bedrijf gekozen hebben.

Met alle precisie hebben ze de mieren bestreden. Ook alles netjes achtergelaten. Ik raad iedereen dit bedrijf aan!

Mannen vertelden goed wat ze gingen doen en waarom. Dit vond ik heel prettig. Zelfs tips meegekregen hoe ik in de toekomst een wespennest kan voorkomen. Uitstekend!

Je merkt gelijk de vele jaren ervaring van dit bedrijf. Geen probleem is te moeilijk voor ze. Ze leggen alles goed uit en gaan pas weg als het ongedierte echt bestreden is. Uitstekend werk geleverd!

Hele duidelijke communicatie, zowel per mail als telefonisch. Alle afspraken zijn ze netjes nagekomen. Ik raad iedereen dit bedrijf aan, zoek niet meer verder.

Vakkundige mensen, weten veel en verrichten uitstekend werk. Ik zal ze direct weer benaderen als het nodig is. Hopelijk niet natuurlijk.

Mannen van weinig woorden, maar uitstekende service. Heel prettig bedrijf! Bedankt nog.

Geen idee wat ik had moeten doen zonder de hulp van deze mannen. Ze hebben alles goed uitgelegd en in overleg met mij de ongedierte bestreden. Ik ben heel blij!

Zeer tevreden over de vakkennis en kunde van de medewerker. Snelle opgelost en zelfs de nazorg is goed!

Wij hadden een wespennest in het dak van ons buurtcentrum. Direct een bestrijder gezocht en dezelfde dag nog een afspraak ingepland.

Ik had een vraag over houtwormen, want ik weet dat ik ze niet zelf kan bestrijden. Na kort overleg kreeg in professionele hulp en advies. Ik heb direct een bestrijding in laten plannen.