Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten

Ongediertebestrijding Westland

Eigenaar Rob aan het woord

Mijn naam is Rob en ik heb zo’n 12 jaar een eigen bedrijf in de ongediertebestrijding. Na lange tijd in de bloemenveiling wilde ik iets anders gaan doen en kwam ik snel bij de bestrijding van ongedierte terecht. Mijn passie van het vak begon eigenlijk al in de moestuin van mijn opa. Ik hielp hem graag met mollen vangen en vogels verjagen. Naast de reguliere ongedierte zoals wespen, mieren, muizen en ratten, houd ik me veel bezig met vogelwering.

Ik vind het belangrijk om mijn klanten te betrekken bij hun ongedierteprobleem. Daarbij komt dan ook een adviserende rol wat betreft de bestrijding en het voorkomen van ongedierte. Voor bedrijven doe ik inspecties en controles en stel ik een weringsplan op ter bestrijding van ongedierte.

Wij hebben de oplossing voor alles met 2 pootjes of meer!


Rob is verantwoordelijk voor:

Adres

Secretaris Harmansstraat 15
2671 TV Naaldwijk

Kamer van koophandel

50246186

Certificeringen

Instanties

Beoordelingen van Ongediertebestrijding Westland

20 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4 Beoordeling schrijven

Ik werd direct de volgende morgen teruggebeld en dezelfde dag is Rob van Ongediertebestrijding Westland langsgeweest. Top service!

Na melding kreeg ik meteen een telefoontje. In de avond meteen actie ondernomen. De wespen hebben het blijkbaar naar hun zin, want ze houden hardnekkig vol. Een extra behandeling is wrs wel nodig.

Prima en snel geholpen, had het eerst zelf geprobeerd met schuimbussen , maar dat werket niet.

Binnen 24 uur na melding kwam de heer Rob Verhagen.
Hij heeft zeer vakkundig gehandeld, waarvoor mijn dank!

Buren hadden last van wespen in hun heg, zij hadden een bedrijf ingeschakeld en deze vonden alleen maar voedselzoekende wespen. Geen advies gekregen maar wel 45 euro moeten afrekenen. Toevallig had ik Rob zijn nummer nog (heeft ons in het verleden ook goed geholpen). Rob heeft meegekeken via facetime bellen, en het advies gegeven om de bladluis in de heg te bestrijden, wespen waren binnen notime weg. Top advies en geen kosten, zuinig zijn op deze medewerker. Arnold

Goed en snel geholpen en nam uitgebreid te tijd om onze kleindochter van 6 die speciaal was gekomen om te kijken alles uit te leggen. Ze mocht zelfs even in pak op de foto. Voor haar een leuke ervaring en wij zijn van de wespen af.

Super snel geregeld perfecte service.

Super fijne partij om in te schakelen als je last hebt van ongedierte. Ze vertellen wat ze gaan doen, ze zijn vriendelijk en helpen je van het ongedierte af. Ik kijk er goed op terug.

Super tevreden over dit bedrijf. Ze waren heel vriendelijk en ontzettend betrouwbaar. Ik zou zeker weer zaken met ze doen!

Uitstekende service heeft dit bedrijf geleverd. Ook alles netjes achter gelaten. Ik ben heel blij dat wij voor dit bedrijf gekozen hebben.

Met alle precisie hebben ze de mieren bestreden. Ook alles netjes achtergelaten. Ik raad iedereen dit bedrijf aan!

Mannen vertelden goed wat ze gingen doen en waarom. Dit vond ik heel prettig. Zelfs tips meegekregen hoe ik in de toekomst een wespennest kan voorkomen. Uitstekend!

Je merkt gelijk de vele jaren ervaring van dit bedrijf. Geen probleem is te moeilijk voor ze. Ze leggen alles goed uit en gaan pas weg als het ongedierte echt bestreden is. Uitstekend werk geleverd!

Hele duidelijke communicatie, zowel per mail als telefonisch. Alle afspraken zijn ze netjes nagekomen. Ik raad iedereen dit bedrijf aan, zoek niet meer verder.

Vakkundige mensen, weten veel en verrichten uitstekend werk. Ik zal ze direct weer benaderen als het nodig is. Hopelijk niet natuurlijk.

Mannen van weinig woorden, maar uitstekende service. Heel prettig bedrijf! Bedankt nog.

Geen idee wat ik had moeten doen zonder de hulp van deze mannen. Ze hebben alles goed uitgelegd en in overleg met mij de ongedierte bestreden. Ik ben heel blij!

Zeer tevreden over de vakkennis en kunde van de medewerker. Snelle opgelost en zelfs de nazorg is goed!

Wij hadden een wespennest in het dak van ons buurtcentrum. Direct een bestrijder gezocht en dezelfde dag nog een afspraak ingepland.

Ik had een vraag over houtwormen, want ik weet dat ik ze niet zelf kan bestrijden. Na kort overleg kreeg in professionele hulp en advies. Ik heb direct een bestrijding in laten plannen.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!