Partner

Ongediertebestrijding Westland

(13 beoordelingen)
Contactpersoon Rob Verhagen
Vestigingsadres

Secretaris Harmansstraat 15
2671 TV Naaldwijk

Details
In welke plaatsen is Rob actief?

Rob is actief in de plaatsen:

Certificeringen

Instanties

Klanten over Ongediertebestrijding Westland

13 beoordelingen met een gemiddelde score van 9 Schrijf beoordeling

Super fijne partij

Super fijne partij om in te schakelen als je last hebt van ongedierte. Ze vertellen wat ze gaan doen, ze zijn vriendelijk en helpen je van het ongedierte af. Ik kijk er goed op terug.

Super tevreden over dit bedrijf. Ze waren heel vriendelijk en ontzettend betrouwbaar. Ik zou zeker weer zaken met ze doen!

Uitstekende service

Uitstekende service heeft dit bedrijf geleverd. Ook alles netjes achter gelaten. Ik ben heel blij dat wij voor dit bedrijf gekozen hebben.

Precisie

Met alle precisie hebben ze de mieren bestreden. Ook alles netjes achtergelaten. Ik raad iedereen dit bedrijf aan!

Tips gekregen

Mannen vertelden goed wat ze gingen doen en waarom. Dit vond ik heel prettig. Zelfs tips meegekregen hoe ik in de toekomst een wespennest kan voorkomen. Uitstekend!

Je merkt gelijk de vele jaren ervaring van dit bedrijf. Geen probleem is te moeilijk voor ze. Ze leggen alles goed uit en gaan pas weg als het ongedierte echt bestreden is. Uitstekend werk geleverd!

Duidelijke communicatie

Hele duidelijke communicatie, zowel per mail als telefonisch. Alle afspraken zijn ze netjes nagekomen. Ik raad iedereen dit bedrijf aan, zoek niet meer verder.

Vakkundige mensen, weten veel en verrichten uitstekend werk. Ik zal ze direct weer benaderen als het nodig is. Hopelijk niet natuurlijk.

Uitstekende service

Mannen van weinig woorden, maar uitstekende service. Heel prettig bedrijf! Bedankt nog.

Geen idee wat ik had moeten doen zonder de hulp van deze mannen. Ze hebben alles goed uitgelegd en in overleg met mij de ongedierte bestreden. Ik ben heel blij!

Zeer tevreden over de vakkennis en kunde van de medewerker. Snelle opgelost en zelfs de nazorg is goed!

Ik had een vraag over houtwormen, want ik weet dat ik ze niet zelf kan bestrijden. Na kort overleg kreeg in professionele hulp en advies. Ik heb direct een bestrijding in laten plannen.

Afspraak

Wij hadden een wespennest in het dak van ons buurtcentrum. Direct een bestrijder gezocht en dezelfde dag nog een afspraak ingepland.