Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Niet aangesloten

Ongediertebestrijding Peter ter Haar


Eigenaar Peter aan het woord

Mijn naam is peter en ik heb altijd gewerkt als jager in de bosbouw. Ik begon met de vossenbestrijding en kreeg uiteindelijk steeds meer opdrachten van boeren die overlast hadden van verschillende ongedierte. Ongediertebestrijding peter Ter Haar bestaat nu meer dan 10 jaar en is gespecialiseerd in het bestrijden van onder andere ratten, muizen, mollen, houtworm en boktor.

Ik ben een praktijkman en ik vind een snelle service met een goede klantenbinding erg belangrijk. Ik streef naar tevreden klanten, zowel particulier als zakelijk.

Met passie voor de natuur!

Adres

Blikman Kikkertweg 13 A
8151 AX Lemerveld

Certificeringen

Beoordelingen van Ongediertebestrijding Peter ter Haar

2 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.5 Beoordeling schrijven

Het is heel duidelijk dat dit bedrijf veel ervaring, kennis en deskundigheid beheerst. Ze wisten gelijk hoe ze het ongedierte uit m’n tuin kregen. Hele prettige ervaring met dit bedrijf!

Het bedrijf heeft onze grootste zorg weggenomen! Effectief en daadkrachtig zijn de bedwantsen bestreden. Wij zijn ontzettend opgelucht! Wil je betrouwbaar bedrijf? Wij raden dit bedrijf aan!

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!