Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Niet aangesloten

Ongediertebestrijding de Waard

  • Egbert Noorland

Eigenaar Egbert aan het woord

Mijn naam is Egbert Noorland en ik ben al zo’n 12 jaar actief als ongediertebestrijder in de regio Gouda. Ik ben 30 jaar geleden begonnen als bestrijder van muskusratten voor toen de Provincie Zuid-Holland en nu het Waterschap. Vanuit hier ben ik me verder gaan specialiseren in ander ongedierte en heb ik uiteindelijk mijn eigen bedrijf in de ongediertebestrijding gestart. Door de jaren heen loopt dat met de speerpunten ‘snelle service’, ‘lage prijzen’, ‘flexibel zijn’ en ‘betrouwbaarheid’, als een trein!

In de zomer houd ik me vooral bezig met wespenbestrijdingen en in het najaar, en de winter hoofdzakelijk met het vangen van mollen. Houtworm bestrijdingen en bestrijdingen van ander klein ongedierte gaat het hele jaar door. Vooral wespenbestrijding kan zeker aan mij overgelaten worden. Naast het essentiële belang voor de klanten, zie ik dit ook als een leuke sport.

Bij overlast heb je snel een oplossing nodig!

Adres

Nieuwe Veer 36
2959 AK Streefkerk

Kamer van koophandel

61718955

Certificeringen

Instanties

Beoordelingen van Ongediertebestrijding de Waard

Geen beoordelingen, helaas! Beoordeling schrijven
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!