Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Niet aangesloten

Maes Plaagdierpreventie


Eigenaar Sander aan het woord

Mijn naam is Sander en ik houd me al bijna 26 jaar bezig met de ongediertebestrijding. Mijn oom heeft mij vroeger de bestrijding van wespen geleerd en vanaf dat moment ben ik af en toe mee gaan helpen in zijn bedrijf. Ik kreeg steeds meer ervaring, maar ook interesse om mijn kennis in het bestrijden van ongedierte te gaan uitbreiden.

Na vele jaren specialisatie en werkervaring ben ik zo’n 4 jaar geleden mijn eigen bedrijf gestart. De service en de nazorg zijn belangrijke kenmerken die ik nastreef. Het is een transparant bedrijf waar eerlijkheid voorop staat. Ik vind het leuk om bedrijven te adviseren over de wering van ongedierte. Daarbij komt hygiëne en bouwkundig advies bij kijken.

Maes Plaagdierpreventie heeft voor ieder probleem een gepaste oplossing!

Adres

Anjeliertuin 22
2724 NJ Zoetermeer

Certificeringen

Instanties

Beoordelingen van Maes Plaagdierpreventie

2 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.5 Beoordeling schrijven

Heel deskundig bedrijf, wisten precies wat ze moesten doen om de bedwantsen bij mij thuis te bestrijden. Heel prettig dat de mannen telkens uitlegden wat ze deden en waarom.

Goed advies over verdere afhandeling, direct werd ook aangegeven dat er een vervolgbehandeling noodzakelijk zou zijn. Zeker een aanrader!

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!