Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
400.000+ tevreden klanten
Geen partner

Maes Plaagdierpreventie

(2 beoordelingen)
Contactpersoon Sander Maes
Vestigingsadres

Anjeliertuin 22
2724 NJ Zoetermeer

Details
Over dit bedrijf

Sander aan het woord

Maes Plaagdierpreventie heeft voor ieder probleem een gepaste oplossing!

Mijn naam is Sander en ik houd me al bijna 26 jaar bezig met de ongediertebestrijding. Mijn oom heeft mij vroeger de bestrijding van wespen geleerd en vanaf dat moment ben ik af en toe mee gaan helpen in zijn bedrijf. Ik kreeg steeds meer ervaring, maar ook interesse om mijn kennis in het bestrijden van ongedierte te gaan uitbreiden.

Na vele jaren specialisatie en werkervaring ben ik zo’n 4 jaar geleden mijn eigen bedrijf gestart. De service en de nazorg zijn belangrijke kenmerken die ik nastreef. Het is een transparant bedrijf waar eerlijkheid voorop staat. Ik vind het leuk om bedrijven te adviseren over de wering van ongedierte. Daarbij komt hygiëne en bouwkundig advies bij kijken.

Certificeringen

Beoordelingen van Maes Plaagdierpreventie

2 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.5 Beoordeling schrijven

Heel deskundig bedrijf, wisten precies wat ze moesten doen om de bedwantsen bij mij thuis te bestrijden. Heel prettig dat de mannen telkens uitlegden wat ze deden en waarom.

Goed advies over verdere afhandeling, direct werd ook aangegeven dat er een vervolgbehandeling noodzakelijk zou zijn. Zeker een aanrader!