Partner

Hortensius Habitat Management

(9 beoordelingen)
Contactpersoon Henk Hortensius
Vestigingsadres

Platohof 15
1277 BC Huizen

Details
Over dit bedrijf

Henk aan het woord

"Bestrijding is geen doel, maar een middel"

Bij Hortensius Habitat Management ligt de focus op het voorkomen en bestrijden van ongedierte plagen op een zo natuurlijk mogelijke manier. Mijn naam is Henk en ik heb samen met mijn vrouw Margreet een eigen bedrijf opgestart in de ongediertebestrijding. Ik ben jarenlang imker geweest en ben me gaandeweg gaan specialiseren in wespenbestrijding en andere soorten ongedierte. Naast bestrijdingstechnicus ben ik ook erkend hout adviseur en daar komt het ongedierte houtworm en boktor bij kijken.

Ik ben altijd op zoek naar uitdagingen en probeer daarom problemen met ongedierte te voorkomen of zo goed mogelijk op te lossen. Mijn passie ligt bij de natuur en het milieu!

In welke plaatsen is Henk actief?

Henk is actief in de plaatsen:

Wering en bestrijding ongedierte Natuur en milieu Particulier en zakelijk Wespenkoning Deskundig advies

Certificeringen

Instanties

Klanten over Hortensius Habitat Management

9 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4 Schrijf beoordeling

Kwaliteit en deskundigheid voorop

Verrassend deskundig en eerlijk advies gekregen over de mogelijkheden van bestrijding in onze kruipruimte. De eerlijkheid bespaarde ons veel geld vergeleken met de vorige offertes die we van adviseurs kregen. Een bedrijf dat kwaliteit en deskundigheid voorop stelt in plaats van het verkopen van diensten en producten. Voor ons als klant erg fijn!

Snel een afspraak ingepland naar aanleiding van ons contactverzoek. Goed advies gekregen om de zilvervisjes tegen te kunnen gaan in plaats van de behandeling met gif die wij zelf hadden aangevraagd. Top service!

Erg tevreden!!

We vonden houtworm in onze meubels waarna we gebeld hebben. De volgende dag kwam dhr. Hortensius langs, heeft alles bekeken en heeft met ons meegedacht en opties/ mogelijkheden duidelijk toegelicht.

Vriendelijk geholpen

Het invullen van het meldingsformulier viel voor wat betreft de woonplaats niet mee. Ontdekte daarna het telefoonnummer van de plaatselijke ongediertebestrijder. Daar ben ik ontzettend vriendelijk en adequaat geholpen, waarvoor mijn complimenten!

Zonder extra kosten

We hadden hardnekkig last van muizen maar Henk kwam gewoon zonder extra kosten weer terug!
Ben erg tevreden. We werden goed en snel geholpen, zeker een aanrader!

Hele vriendelijke mensen. Ze blijven enthousiast, ook al is het best een lastige klus. Ontzettend vakkundig!

Nieuwste technieken

Met de nieuwste technieken is het ongedierte bestreden. Dit bedrijf staat bekend om nieuwe technieken. Daarnaast zijn de mannen ook heel nestjes en laten het huis netjes achter.

Ontzettend duidelijk

Heel prettig bedrijf, ontzettend duidelijk, en communicatief heel goed. Via vrienden bij dit bedrijf gekomen, hele goede ervaring mee.

Prijs kwaliteit

Aardige meneer, goede uitleg vooraf. primaprijs kwaliteit verhouding.