Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Niet aangesloten

Hortensius Habitat Management

Eigenaar Henk aan het woord

Bij Hortensius Habitat Management ligt de focus op het voorkomen en bestrijden van ongedierte plagen op een zo natuurlijk mogelijke manier. Mijn naam is Henk en ik heb samen met mijn vrouw Margreet een eigen bedrijf opgestart in de ongediertebestrijding. Ik ben jarenlang imker geweest en ben me gaandeweg gaan specialiseren in wespenbestrijding en andere soorten ongedierte. Naast bestrijdingstechnicus ben ik ook erkend hout adviseur en daar komt het ongedierte houtworm en boktor bij kijken.

Ik ben altijd op zoek naar uitdagingen en probeer daarom problemen met ongedierte te voorkomen of zo goed mogelijk op te lossen. Mijn passie ligt bij de natuur en het milieu!

"Bestrijding is geen doel, maar een middel"

Adres

Platohof 15
1277 BC Huizen

Kamer van koophandel

58394923

Certificeringen

Instanties

Beoordelingen van Hortensius Habitat Management

15 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6 Beoordeling schrijven

Goed geholpen

Heel snel

1e behandeling gehad merk resultaat wacht nu op 2e behandeling so far so good.

Zeer vriendelijk te woord gestaan en we zijn zeer snel van on probleem afgeholpen.
Henk neemt de tijd om uit te leggen wat hij doet en hoe het proces in zijn werk gaat.
Wij zijn zeer tevreden!

Wij hadden een groot schimmel probleem in huis. Via via kwamen we bij Hortensius terecht. En wat zijn we ze dankbaar! Hortensius HM pakken je probleem grondig, serieus en bekwaam aan. Ze bezitten enorme kennis en deskundigheid op hun vakgebied en doen er alles aan om je probleem op te lossen. Daarbij zijn ze eerlijk en durven andere expert meningen waar nodig in twijfel te trekken en tonen/bewijzen ook waarom ze dat doen. En waar zij niet uitkomen schakelen ze zelf een andere expert in. Ze zijn Vriendelijk, eerlijk, bekwaam en doortastend. Met dit bedrijf ben je in goede handen.

Help, houtrot en het vermoeden van boktorren in mijn (deels) houten gevelbedekking. Snel gebeld met de firma Hortensius zeer vriendelijk te woord gestaan en vlot een afspraak gemaakt. Dhr. Hortensius is komen kijken en constateerde inderdaad houtrot i.v.m. een zwakke constructie, maar gaf aan dat er geen sprake was van “beestjes”. Er hoefde dan ook geen bestrijding aan te pas te komen. Na dit fijne advies gevraagd naar voorrijkosten, maar nee, dat was niet aan de orde. Kortom: fijn dat hier nog ouderwetse service is!

Verrassend deskundig en eerlijk advies gekregen over de mogelijkheden van bestrijding in onze kruipruimte. De eerlijkheid bespaarde ons veel geld vergeleken met de vorige offertes die we van adviseurs kregen. Een bedrijf dat kwaliteit en deskundigheid voorop stelt in plaats van het verkopen van diensten en producten. Voor ons als klant erg fijn!

Snel een afspraak ingepland naar aanleiding van ons contactverzoek. Goed advies gekregen om de zilvervisjes tegen te kunnen gaan in plaats van de behandeling met gif die wij zelf hadden aangevraagd. Top service!

We vonden houtworm in onze meubels waarna we gebeld hebben. De volgende dag kwam dhr. Hortensius langs, heeft alles bekeken en heeft met ons meegedacht en opties/ mogelijkheden duidelijk toegelicht.

Het invullen van het meldingsformulier viel voor wat betreft de woonplaats niet mee. Ontdekte daarna het telefoonnummer van de plaatselijke ongediertebestrijder. Daar ben ik ontzettend vriendelijk en adequaat geholpen, waarvoor mijn complimenten!

We hadden hardnekkig last van muizen maar Henk kwam gewoon zonder extra kosten weer terug!
Ben erg tevreden. We werden goed en snel geholpen, zeker een aanrader!

Hele vriendelijke mensen. Ze blijven enthousiast, ook al is het best een lastige klus. Ontzettend vakkundig!

Met de nieuwste technieken is het ongedierte bestreden. Dit bedrijf staat bekend om nieuwe technieken. Daarnaast zijn de mannen ook heel nestjes en laten het huis netjes achter.

Heel prettig bedrijf, ontzettend duidelijk, en communicatief heel goed. Via vrienden bij dit bedrijf gekomen, hele goede ervaring mee.

Aardige meneer, goede uitleg vooraf. primaprijs kwaliteit verhouding.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!