Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
400.000+ tevreden klanten
Partner

Brinks Plaagdierbeheersing

(6 beoordelingen)
Contactpersoon Berend Brinks
Vestigingsadres

Fuut 2
7463 AS Rijssen

Details
Over dit bedrijf

Berend aan het woord

Voorkomen is beter dan bestrijden!

Brinks plaagdierenbeheersing is de organisatie die al enige jaren optreedt bij ongedierte problemen in de omgeving van Rijssen. Mijn naam is Berend en werk al bijna 30 jaar in de ongedierte branche. Ik ben begonnen in de overheidssector en heb in 2006 mijn eigen bedrijf gestart, waarbij ik een belangrijk motto handhaaf: afspraak is afspraak! Ik streef naar persoonlijke service, nette prijzen en dus eerlijk zaken doen.

De bestrijding van knaagdieren gaat het hele jaar door. Daarnaast bestrijd ik ook andere ongedierte zoals wespen, houtworm, boktor, kakkerlakken en papiervisjes. Ook vogelwering behoort tot mijn vaardigheden in de plaagdierenbeheersing.

In welke plaatsen is Berend actief?

Berend is actief in de plaatsen:

Certificeringen

Beoordelingen van Brinks Plaagdierbeheersing

6 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.2 Beoordeling schrijven

Heel prettig met dit bedrijf samen gewerkt. Daarnaast hebben ze ook nog een week later contact met ons opgenomen of alles na wens verlopen is. Dat is toch uniek tegenwoordig, geweldig!

Heel blij dat we voor dit bedrijf gekozen hebben. Meerdere bedrijf gebeld en uiteindelijk voor dit bedrijf gekozen. Heel goed! Raad het iedereen aan!

Alle middelen en gereedschappen hadden ze voorhanden. Geen idee dat er zoveel werk bij komt kijken. Het is ze gelukt, ik heb geen boktor meer in mijn huis.

In het weekend gebeld met dit bedrijf en ze pakten gewoon direct de telefoon op. De volgende dag (op zondag!) zijn ze al gekomen, omdat het zwart zag van de wespen! Ben heel erg tevreden.

Binnen een dag was het bedrijf bij ons thuis om het wespennest te bestrijden. Later zijn ze nog teruggekomen om het wespennest te verwijderen. Diepe buiging voor deze vaklui.

Dit bedrijf is de afspraken 100% nagekomen. Ik raad ze iedereen aan. Deze mannen weten wat hard werken is en ze leveren uitstekende kwaliteit! Geen bedwants meer kunnen ontdekken.