Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten

Brinks Plaagdierbeheersing

Eigenaar Berend aan het woord

Brinks plaagdierenbeheersing is de organisatie die al enige jaren optreedt bij ongedierte problemen in de omgeving van Rijssen. Mijn naam is Berend en werk al bijna 30 jaar in de ongedierte branche. Ik ben begonnen in de overheidssector en heb in 2006 mijn eigen bedrijf gestart, waarbij ik een belangrijk motto handhaaf: afspraak is afspraak! Ik streef naar persoonlijke service, nette prijzen en dus eerlijk zaken doen.

De bestrijding van knaagdieren gaat het hele jaar door. Daarnaast bestrijd ik ook andere ongedierte zoals wespen, houtworm, boktor, kakkerlakken en papiervisjes. Ook vogelwering behoort tot mijn vaardigheden in de plaagdierenbeheersing.

Voorkomen is beter dan bestrijden!


Berend is verantwoordelijk voor:

Adres

Fuut 2
7463 AS Rijssen

Kamer van koophandel

08142683

Certificeringen

Instanties

Beoordelingen van Brinks Plaagdierbeheersing

6 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.2 Beoordeling schrijven

Heel prettig met dit bedrijf samen gewerkt. Daarnaast hebben ze ook nog een week later contact met ons opgenomen of alles na wens verlopen is. Dat is toch uniek tegenwoordig, geweldig!

Heel blij dat we voor dit bedrijf gekozen hebben. Meerdere bedrijf gebeld en uiteindelijk voor dit bedrijf gekozen. Heel goed! Raad het iedereen aan!

Alle middelen en gereedschappen hadden ze voorhanden. Geen idee dat er zoveel werk bij komt kijken. Het is ze gelukt, ik heb geen boktor meer in mijn huis.

In het weekend gebeld met dit bedrijf en ze pakten gewoon direct de telefoon op. De volgende dag (op zondag!) zijn ze al gekomen, omdat het zwart zag van de wespen! Ben heel erg tevreden.

Binnen een dag was het bedrijf bij ons thuis om het wespennest te bestrijden. Later zijn ze nog teruggekomen om het wespennest te verwijderen. Diepe buiging voor deze vaklui.

Dit bedrijf is de afspraken 100% nagekomen. Ik raad ze iedereen aan. Deze mannen weten wat hard werken is en ze leveren uitstekende kwaliteit! Geen bedwants meer kunnen ontdekken.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!