Alleen gediplomeerde bestrijders
Betaal geen voorrijkosten
Meer dan 400.000+ tevreden klanten
Partner

Beukema Ongediertebestrijding

(26 beoordelingen)
Contactpersoon Patrick Beukema
Vestigingsadres

Glitterstraat 202
1103 SK Amsterdam

Details
Over dit bedrijf

Patrick aan het woord

Ongediertebestrijding vraagt om vakmanschap!

Mijn naam is Patrick Beukema en ik ben mijn eigen bedrijf gestart met vele jaren kennis en ervaring in de ongediertebestrijding. Zo’n 13 jaar houd ik mij al bezig met ongedierte en gaandeweg ben ik erachter gekomen dat ik het erg prettig vind om mensen van hun ongedierteprobleem af te helpen. De waardering van mensen en het wegnemen van hun angst na een goede en effectieve behandeling in de bestrijding is voor mij van groot belang.

Ons team van 5 medewerkers zijn elke dag weer op pad om mensen te helpen met hun ongedierteprobleem. Voor elk ongedierte kan je bij ons terecht, maar onze telefoon staat toch regelmatig roodgloeiend als het gaat om houtaantasters zoals houtworm, boktor, zwammen en kakkerlakken.

In welke plaatsen is Patrick actief?

Certificeringen

Instanties

Klanten over Beukema Ongediertebestrijding

26 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.1 Schrijf beoordeling

Luisteren goed naar je probleem. Ze hebben bij mij niks kunnen vinden. Mocht ik ze weer nodig hebben bel ik ze zeker weer. Dankje Patrick

Een traditioneel familiebedrijf. Ze hebben ontzettend vakkundig gewerkt en heel nauwkeurig en secuur. Ik zal ze zo weer bellen!

Ik sta er nooit op te wachten, vreemdelingen in mijn huis. Maar deze mannen waren geen probleem. Heel vriendelijk, legden alles heel goed uit en binnen no-time was het ongedierte bestreden.

Heel tevreden over de dienstverlening. Eerste keer dat we dit bedrijf gebeld hebben, maar heel fijn. Ik zou ze weer bellen mocht het nodig zijn.

Het was een behoorlijke uitdaging. Het wespennest zat op een onmogelijke plek. Het heeft dan ook best lang geduurd voordat het nest gevonden was, maar de mannen hebben het niet opgegeven. Uiteindelijk

Wij hadden zilvervisjes in ons huis. Niet meer na de komst van deze man. Mocht ik ooit weer last krijgen van ongedierte, schakel ik dit bedrijf meteen weer in.

Met dit bedrijf kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Heel prettig samenwerken. Alles wordt vooraf afgesproken.

Bij ons zat er een wespennest op een heel lastige plek. Alles is ingezet om het nest te bestrijden. Heel tevreden over deze mannen.

Na een telefoontje stond het bedrijf de volgende ochtend op de stoep. Eerst gingen ze alles uitleggen en zelfs na afloop nog een telefoontje of alles naar tevredenheid is verlopen. Geweldig!

Zeer nette mensen, veel kennis, werken snel je muizen het huis uit en daarna het gehele huis netjes afgedicht. Nu 8 weken later nog steeds geen muis gezien.

Het wespennest vakkundig bestreden!

Na een lange zoektocht eindelijk een prettig bedrijf gevonden. Ik hoop dat ik ze niet meer nodig heb, maar anders bel ik dit bedrijf weer!

Wilde proberen om het ongedierte zelf te bestrijden. Bestrijder gebeld en om hulp gevraagd. Heeft me voorzien van advies en nam daarvoor alle tijd. Als het niet lukt, raadpleeg ik jullie hulp alsnog!

Zeer snel en vriendelijk geholpen. Kunnen altijd bellen voor herhaalafspraak.

Alles goed behandelt in een keer weg top

Snel contact, snelle afspraak en dus snel van het wespennest af. Helemaal tevreden met Micha Esselink!

Heel vakkundig bedrijf, al jaren ervaring en deden alles secuur. Ik ga ze weer bellen als het nodig is. Voor nu in ieder geval van de vlooien af.

Geen idee dat papiervisjes zoveel schade konden aanrichten. Al mijn boeken aangetast! Gelukkig zijn ze nu weg en hopelijk komen ze nooit meer terug. Heel blij met dit bedrijf!

Voortaan schakel ik direct een professional in! Geen gedoe met middeltjes, wat uiteindelijk toch niet werkt. Het kost wat, maar dat is het absoluut waard! Ik heb niet langer ongedierte in mijn huis.

Na meerdere telefoontjes, dit bedrijf gekozen. Goede keuze. Snel, effectief en professioneel.

Na een e-mail heeft het bedrijf direct gebeld. De volgende dag kwamen ze langs en diezelfde dag waren de mieren bestreden. Ik raad ze iedereen aan!

Samen met de mannen de plaag aangepakt en bestreden. Prettig om te zien wat de werkmethode was en neem zeker weer contact met ze op als ik last heb van ongedierte. Fijne mensen!

Wij wisten ons geen raad meer met de wespenplaag. Dit heeft onze grootste zorg weggenomen. Hopelijk nooit meer last van ongedierte, maar anders nemen wij zeker weer contact met ze op.

Deze lastige klus is met stiptheid en vol zorg aangepakt. Zij hebben bij ons een wekenlange rattenoverlast binnen een paar uur verholpen. Ontzettend blij en opgelucht zijn wij!

Vreemde mensen in je huis, dat is niet altijd fijn. Dit bedrijf raad ik iedereen aan. Mannen zijn vriendelijk, open en lossen het probleem binnen no-time op.

Na diverse bedrijven gebeld te hebben, was dit het bedrijf wat binnen no-time op de stoep stond. Ze werken volgens afspraak en ik ben van m’n ongedierte af, oftewel goede service!