Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Niet aangesloten

AVL Ongediertebestrijding

Eigenaar Ton aan het woord

AVL ongediertebestrijding is een familiebedrijf dat is opgestart in 2010. Mijn naam is Ton van Leur en samen met mijn twee zoons bestrijd ik al jaren ongedierte in Amersfoort en omgeving. Daarvoor heb ik 15 jaar lang in de ongediertebe-strijding in loondienst gewerkt en heb ik uiteindelijk de stap genomen om voor mezelf verder te gaan in deze branche. Op deze manier behoud ik de kwaliteit van de bestrijding en de klantenservice op een hoog niveau. AVL streeft naar snelle reacties en handelingen voor onze klanten met een ongedierteprobleem.

Knaagdieren zijn veelvoorkomende ongedierte die we bestrijden, maar ook bedwantsen, houtworm en vlooien zijn ongedierte waar wij mensen vaak mee helpen.

Bestrijding van ongedierte, je kunt altijd op ons rekenen!

Adres

Mies van der Rohe-erf 10
3822 VH Amersfoort

Certificeringen

Beoordelingen van AVL Ongediertebestrijding

5 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2 Beoordeling schrijven

Uitstekende en snelle service met uitleg van de werkzaamheden.

Uitleg wat voor een wesp het is en wat ze gaan doen.

Ik wilde een betrouwbaar bedrijf. Ik houd niet van vreemden in mijn huis. Bij deze man geen moment een naar gevoel gehad. En geen kakkerlak meer te zien overigens.

Bedwantsen gun je echt niemand! Naast dat het bedrijf uitstekend werk heeft geleverd, hebben ze ons een week later ook nog gebeld. Of alles nog naar wens was, perfect!

Snel en goed en vriendelijk.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!