Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Kees is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0499-781123
Jouw gediplomeerde muizenbestrijder

Muizenbestrijding
in Best

448 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef muizen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.5 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden muizen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Kees en maak direct een afspraak.

Bel direct met Kees

Stuur een mail

Stuur een mail en Kees neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Kees belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Best

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Best Expert aan het woord

Mijn naam is Kees Bruers van Pro Curo. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Best. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Kees Bruers
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten muizenbestrijding Best

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Kees van Pro Curo is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Kees en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Kees kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 0499-781123
Waar Kees werkt Werkgebied

Woon je in Best of omgeving, dan staan Kees en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Son, Breugel, Lieshout of Mariahout woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Kees is actief in omgeving , Oirschot, Best, Veldhoven, Eindhoven, Eersel.

Wat valt er onder Best?
 • Son
 • Breugel
 • Lieshout
 • Mariahout
 • Oirschot
 • Nuenen
 • Wintelre
 • Eindhoven
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Best? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Klanten over Pro Curo 448 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.5

Muizen bestrijden in Best

Hoor je in de nacht gekke geluiden, vind je kleine, langwerpige, zwarte keutels en heb je beschadigingen in huis? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk te maken met een muis! Ook in Best kun je er niet omheen. Het meest voorkomende plaagdier is dan ook de huismuis en komt in het Nederlandse huishouden veel voor. Muizen zijn lastig en vervelend, maar geen paniek! Onze professionele muizenbestrijders staan binnen 24 uur op je stoep. Wij zijn dagelijks in Best en omgeving actief met muizenbestrijding. Ook als je in Son, Lieshout of Oirschot woont, kunnen wij je helpen. Bel direct voor een afspraak via ons telefoonnummer, 24/7 bereikbaar. Wij rekenen een vast, laag tarief en geen voorrij- of spoedkosten.

Zijn muizen gevaarlijk?

Vervelend is een muizenplaag zeker en uit zichzelf weg gaan ze ook niet. Muizen zijn echte knaagdieren en wanneer je niets doet aan dit ongedierte knagen ze er flink op los. Dit moeten ze ook om hun tanden kort en scherp te houden. Deze blijven anders continu doorgroeien. Door hun geknaag gaan je meubels, maar ook je bekabeling van elektrische apparaten kapot. Dit kan zelfs tot kortsluiting leiden en brand veroorzaken. Ook zijn muizen slecht voor je gezondheid. Ze dragen ziektekiemen met zich mee en verspreiden deze via hun uitwerpselen en urine.

Professionele muizenbestrijding in Best en omgeving

Warme plekken waar voedsel te vinden is, oftewel je huis, is de favoriete plek van de muis. Het goed afdekken en opbergen van eten en een schone, opgeruimde leefomgeving scheelt een hoop. Heb je toch last van muizen? Voorkom erger en neem direct contact op met onze professionele muizenbestrijder in Best. Onze erkende en vakkundige ongediertebestrijders staan 24/7 paraat en binnen 24 uur bij je thuis. Woon je in Best of ergens anders in de omgeving, zoals Son, Lieshout of Oirschot? Wij bieden 24/7 een directe oplossing tegen een vast, laag tarief. Wij rekenen geen voorrijkosten. Neem direct contact op of laat je terugbellen.
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!