Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Jan is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0164-783123
Jouw gediplomeerde boktor bestrijder

Boktorrenbestrijding in Bergen op Zoom

142 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef de boktor geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.6 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden boktorren!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Jan en maak direct een afspraak.

Bel direct met Jan

Stuur een mail

Stuur een mail en Jan neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Jan belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Bergen op Zoom

Overlast van boktor? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van boktorren in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze boktor bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze boktor bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze boktor bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de boktor bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze boktor bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE BOKTOR BESTRIJDER VAN Bergen op Zoom Expert aan het woord

Mijn naam is Jan van Suurd Pest Control. Ik ben jouw lokale boktor bestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Bergen op Zoom. Heb je last van boktorren? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Jan Suurd
Super snel De beste boktor bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten boktorbestrijding Bergen op Zoom

Wist je dat boktorbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele boktorbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Jan van Suurd Pest Control is een expert in boktor bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Jan en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals boktorren, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld boktorren af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze boktorren bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de boktorren af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van boktor bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de boktorbestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de boktor bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Jan kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0164-783123
WAAR Jan WERKT Werkgebied

Woon je in Bergen op Zoom of omgeving, dan staan Jan en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met boktorren. Of je nu in Bergen op Zoom, Halsteren, Hoogerheide of Huijbergen woont, deze boktorbestrijder komt naar je toe! Bel 0164-783123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Jan is actief in omgeving Rotterdam, Rijen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Tholen, Steenbergen, Zevenbergen, Barendrecht, Spijkenisse, Oud-Beijerland, Breda, Dordrecht, Sliedrecht, Capelle aan den IJssel, Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet Rotterdam, Bleiswijk, Ridderkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Hardinxveld-Giessendam, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Moerdijk.

Wat valt er onder Bergen op Zoom?
 • Bergen op Zoom
 • Halsteren
 • Hoogerheide
 • Huijbergen
 • Lepelstraat
 • Ossendrecht
 • Putte
 • Woensdrecht
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Bergen op Zoom? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Jan van Suurd Pest Control

142 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6


Boktor bestrijden Bergen op Zoom

Enorme schade aan je houten constructies is het gevolg wanneer de larven van de boktor in de buurt zijn. Een dikke houten balk verandert volledig in stof, omdat boktorlarven zich tot in de kern van het hout eten. Als je de boktor niet stopt, worden hele houten draagconstructies volledig vernield en moeten in z’n geheel vervangen worden. Bestrijding van de boktor is dus directe noodzaak. En daarvoor staan onze professionele boktorrenbestrijders in Bergen op Zoom 24/7 voor je klaar. Wij voeren dagelijks boktorbestrijdingen uit, ook in de omgeving van Bergen op Zoom, zoals in de plaatsen Woensdrecht, Huijbergen en Ossendrecht. Voorkom erge schade en maak nu een afspraak. Een oplossing voor jouw boktorprobleem is binnen 24 uur geboden. Wij rekenen nooit voorrijkosten en hanteren een vast, laag tarief.

Is boktor schadelijk?

Vloeren, meubels en andere houten constructies; de boktor vindt het heerlijk om zich hierdoor een weg te banen. Ook de onderliggende lagen hout raken beschadigd, omdat de boktor vooral diep binnen in het hout zit. Ovale gaatjes in het hout krijg je wanneer de boktorlarve verpopt is tot een volwassen boktor en uit het hout kruipt. Zo beschadigen ze je huis flink en maken het ook nog eens onveilig. De schade kan zelfs zo hoog oplopen dat er niets anders op zit om hele vloeren of houten constructies te vervangen. Je bent dus genoodzaakt om boktor snel te bestrijden.

Boktor zelf bestrijden

Boktor verspreidt zich ontzettend snel in jouw vloer, meubels en andere houtoppervlaktes. Als het even kan, kruipen de larven van de boktor heel diep in het hout en zitten daar wel tot tien jaar lang. Om vat te krijgen op alle plekken waar de boktor zich bevindt, is dan ook een enorm lastige klus. Onze boktorrenbestrijding specialisten zijn al jaren ervaren in het bestrijden van de boktor en weten als geen ander waar ze moeten zoeken. Eenmaal gevonden, behandelen wij het hout tot in de kern met een bestrijdingsmiddel tegen de boktor.

Professionele boktorbestrijding in Bergen op Zoom en omgeving

Bij alleen al een vermoeden van boktor is het van belang om direct contact met ons op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en na jouw melding staat binnen 24 uur onze professionele boktorbestrijder uit Bergen op Zoom bij jou op de stoep. Wij bepalen de ernst van de situatie en stellen vervolgens een bestrijdingsplan op maat op. Ook als je in Woensdrecht, Huijbergen of Ossendrecht woont, bestrijden wij binnen no-time jouw boktor. Wij rekenen een vaste, lage prijs en hanteren geen voorrijkosten. Voor een afspraak neem je nu contact met ons op via 0164-783123 of laat je direct terugbellen.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!