Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Bergen op Zoom
foto van onze bestrijder Jan
Jan en zijn team staan voor je klaar.
Bel ons
0164 - 783123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk EVM
 • Keurmerk KPMB-IPM

Boktor bestrijden in Bergen op Zoom

Enorme schade aan je houten constructies is het gevolg wanneer de larven van de boktor in de buurt zijn. Een dikke houten balk verandert volledig in stof, omdat boktorlarven zich tot in de kern van het hout eten. Als je de boktor niet stopt, worden hele houten draagconstructies volledig vernield en moeten in z’n geheel vervangen worden. Bestrijding van de boktor is dus directe noodzaak. En daarvoor staan onze professionele boktorbestrijders uit Bergen op Zoom 24/7 voor je klaar. Wij voeren dagelijks boktorbestrijdingen uit, ook in de omgeving van Bergen op Zoom, zoals in de plaatsen Woensdrecht, Huijbergen en Ossendrecht. Voorkom erge schade en maak nu een afspraak. Een oplossing voor jouw boktorprobleem is binnen 24 uur geboden. Wij rekenen nooit voorrijkosten en hanteren een vast, laag tarief.

Is boktor schadelijk?

Vloeren, meubels en andere houten constructies; de boktor vindt het heerlijk om zich hierdoor een weg te banen. Ook de onderliggende lagen hout raken beschadigd, omdat de boktor vooral diep binnen in het hout zit. Ovale gaatjes in het hout krijg je wanneer de boktorlarve verpopt is tot een volwassen boktor en uit het hout kruipt. Zo beschadigen ze je huis flink en maken het ook nog eens onveilig. De schade kan zelfs zo hoog oplopen dat er niets anders op zit om hele vloeren of houten constructies te vervangen. Je bent dus genoodzaakt om boktor snel te bestrijden.

Boktor zelf bestrijden

Boktor verspreidt zich ontzettend snel in jouw vloer, meubels en andere houtoppervlaktes. Als het even kan, kruipen de larven van de boktor heel diep in het hout en zitten daar wel tot tien jaar lang. Om vat te krijgen op alle plekken waar de boktor zich bevindt, is dan ook een enorm lastige klus. Onze ongediertebestrijders zijn al jaren ervaren in het bestrijden van de boktor en weten als geen ander waar ze moeten zoeken. Eenmaal gevonden, behandelen wij het hout tot in de kern met een bestrijdingsmiddel tegen de boktor.

Professionele boktorbestrijding in Bergen op Zoom en omgeving

Bij alleen al een vermoeden van boktor is het van belang om direct contact met ons op te nemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en na jouw melding staat binnen 24 uur onze professionele boktorbestrijder uit Bergen op Zoom bij jou op de stoep. Wij bepalen de ernst van de situatie en stellen vervolgens een bestrijdingsplan op maat op. Ook als je in Woensdrecht, Huijbergen of Ossendrecht woont, bestrijden wij binnen no-time jouw boktor. Wij rekenen een vaste, lage prijs en hanteren geen voorrijkosten. Voor een afspraak neem je nu contact met ons op of laat je direct terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Bergen op Zoom, Halsteren, Hoogerheide, Huijbergen, Lepelstraat, Ossendrecht, Putte, Woensdrecht.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9482 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 3 minuten geleden
 • SSL beveiligde website