Mogen wij je helpen?

Vlooien bestrijding in Bemmel
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0481 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Vlooien bestrijden in Bemmel

Helaas komen vlooien overal voor. Binnen de kortste keren zit ook jouw huis onder een vlooienplaag, wanneer je hond of kat uit logeren is geweest bijvoorbeeld. Vlooien vermenigvuldigen zich razendsnel, dus voorkom erger en neem zo snel mogelijk contact op met onze professionele en gediplomeerde ongediertebestrijders uit Bemmel. Woon je in Bemmel of omgeving, bijvoorbeeld in Elst, Homoet of Slijk-Ewijk? Wij staan binnen 24 uur op je stoep en rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Tegen een vaste, lage prijs bestrijden wij binnen 24 uur de vlooien bij jou thuis. Bel nu voor een afspraak of laat je direct door onze vlooienspecialist uit Bemmel terugbellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Ik heb vlooien in huis, wat nu?

Als je last hebt van vlooien in huis, zijn er een aantal tips. Behandel je huisdier tegen vlooien met een speciaal hiervoor bestemd middel. Doe dit zelf, of laat je dierenarts dit doen. Zorg dat je huis schoon is en stofzuig alles grondig. Laat de stofzuigerzak niet in huis, maar gooi deze buiten in een zak in de container. Was de slaapplek van je huisdier op minimaal 60 graden. En het belangrijkste advies luidt; schakel een professionele vlooienbestrijder uit de buurt in.

Vlooien op mens en dier

Er zijn diverse soorten vlooien. De kattenvlo, de hondenvlo en de mensenvlo. Echter is de kattenvlo de meest voorkomende in Nederland. Voor de vlo zijn wij mensen niet de ideale gastheer. Ze proeven wel een keertje door jou ook een keer te bijten, maar weten dan al snel dat jij geen goede voedingsbron voor ze bent.

Professionele vlooienbestrijding in Bemmel en omgeving

Last van vlooien? Dan wil je hier zo snel mogelijk van af! Schakel daarom direct een professionele ongediertebestrijder uit Bemmel in. Binnen 24 uur staan wij op je stoep. Woon je in Bemmel of omgeving, bijvoorbeeld in Elst, Homoet of Slijk-Ewijk? Wij hanteren een vast, laag tarief voor het bestrijden van vlooien en rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Aarzel niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of voor een afspraak. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden je binnen 24 uur de oplossing voor jouw vlooienprobleem.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Bemmel, Doornenburg, Elst, Gendt, Haalderen, Homoet, Kekerdom, Millingen aan de Rijn, Oosterhout, Ressen, Slijk-Ewijk.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9316 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 4 minuten geleden
  • SSL beveiligde website