Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
John is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0481-781123
Jouw gediplomeerde vlooienbestrijder

Vlooienbestrijding in Bemmel

19 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef vlooien geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.5 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden vlooien!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met John en maak direct een afspraak.

Bel direct met John

Stuur een mail

Stuur een mail en John neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en John belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Bemmel

Overlast van vlooien? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van vlooien in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze vlooien bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze vlooienbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze vlooienbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de vlooien bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze vlooien bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE vlooienBESTRIJDER VAN Bemmel Expert aan het woord

Mijn naam is John van Eerste Hulp Bij Ongedierte. Ik ben jouw lokale vlooienbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Bemmel. Heb je last van vlooien? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, John Hofmans
Super snel De beste vlooien bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten vlooienbestrijding Bemmel

Wist je dat vlooienbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele vlooienbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. John van Eerste Hulp Bij Ongedierte is een expert in vlooien bestrijden. Heb je een vlooienplaag, een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel John en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals vlooien, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder een vlooienplaag bestrijden, op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld vlooien af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze vlooien bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de vlooien af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van vlooien bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de vlooien bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de vlooien bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met John kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0481-781123
WAAR John WERKT Werkgebied

Woon je in Bemmel of omgeving, dan staan John en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met vlooien. Of je nu in Bemmel, Doornenburg, Elst of Gendt woont, deze vlooienbestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

John is actief in omgeving Nijmegen, Arnhem, Wageningen, Bemmel, Druten, Zetten, Grave, Tiel, Culemborg, Wijchen, Velp, Beesd, Enspijk, Elst.

Wat valt er onder Bemmel?
 • Bemmel
 • Doornenburg
 • Elst
 • Gendt
 • Haalderen
 • Homoet
 • Kekerdom
 • Millingen aan de Rijn
 • Oosterhout
 • Ressen
 • Slijk-Ewijk
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Bemmel? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER John van Eerste Hulp Bij Ongedierte

19 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.5


Vlooien bestrijden Bemmel

Helaas komen vlooien overal voor. Binnen de kortste keren zit ook jouw huis onder een vlooienplaag, wanneer je hond of kat uit logeren is geweest bijvoorbeeld. Vlooien vermenigvuldigen zich razendsnel, dus voorkom erger en neem zo snel mogelijk contact op met onze professionele en gediplomeerde ongediertebestrijders uit Bemmel. Woon je in Bemmel of omgeving, bijvoorbeeld in Elst, Homoet of Slijk-Ewijk? Wij staan binnen 24 uur op je stoep en rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Tegen een vaste, lage prijs bestrijden wij binnen 24 uur de vlooien bij jou thuis. Bel nu 0481-781123 voor een afspraak of laat je direct door onze vlooienspecialist uit Bemmel terugbellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Ik heb vlooien in huis, wat nu?

Als je last hebt van vlooien in huis, zijn er een aantal tips. Behandel je huisdier tegen vlooien met een speciaal hiervoor bestemd middel. Doe dit zelf, of laat je dierenarts dit doen. Zorg dat je huis schoon is en stofzuig alles grondig. Laat de stofzuigerzak niet in huis, maar gooi deze buiten in een zak in de container. Was de slaapplek van je huisdier op minimaal 60 graden. En het belangrijkste advies luidt; schakel een professionele vlooienbestrijder uit de buurt in.

Vlooien op mens en dier

Er zijn diverse soorten vlooien. De kattenvlo, de hondenvlo en de mensenvlo. Echter is de kattenvlo de meest voorkomende in Nederland. Voor de vlo zijn wij mensen niet de ideale gastheer. Ze proeven wel een keertje door jou ook een keer te bijten, maar weten dan al snel dat jij geen goede voedingsbron voor ze bent.

Professionele vlooienbestrijding in Bemmel en omgeving

Last van vlooien? Dan wil je hier zo snel mogelijk van af! Schakel daarom direct een professionele ongediertebestrijder in Bemmel. Binnen 24 uur staan wij op je stoep. Woon je in Bemmel of omgeving, bijvoorbeeld in Elst, Homoet of Slijk-Ewijk? Wij hanteren een vast, laag tarief voor het bestrijden van vlooien en rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Aarzel niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of voor een afspraak. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden je binnen 24 uur de oplossing voor jouw vlooienprobleem.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!