Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
John is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0481-781123
Jouw gediplomeerde houtwormenbestrijder

Houtwormbestrijding in Bemmel

19 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef houtworm geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.5 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden houtwormen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met John en maak direct een afspraak.

Bel direct met John

Stuur een mail

Stuur een mail en John neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en John belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Bemmel

Overlast van houtworm? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van houtwormen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze houtwormen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze houtwormenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze houtwormenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de houtwormen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze houtwormen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE houtwormenBESTRIJDER VAN Bemmel Expert aan het woord

Mijn naam is John van Eerste Hulp Bij Ongedierte. Ik ben jouw lokale houtwormenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Bemmel. Heb je last van houtwormen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, John Hofmans
Super snel De beste houtwormen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten houtwormbestrijding Bemmel

Wist je dat houtwormenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele houtwormenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. John van Eerste Hulp Bij Ongedierte is een expert in houtwormen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel John en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals houtwormen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld houtwormen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze houtwormen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de houtwormen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van houtwormen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de houtwormen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de houtwormen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met John kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0481-781123
WAAR John WERKT Werkgebied

Woon je in Bemmel of omgeving, dan staan John en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met houtwormen. Of je nu in Bemmel, Doornenburg, Elst of Gendt woont, deze houtwormenbestrijder komt naar je toe! Bel 0481-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

John is actief in omgeving Nijmegen, Arnhem, Wageningen, Bemmel, Druten, Zetten, Grave, Tiel, Culemborg, Wijchen, Velp, Beesd, Enspijk, Elst.

Wat valt er onder Bemmel?
 • Bemmel
 • Doornenburg
 • Elst
 • Gendt
 • Haalderen
 • Homoet
 • Kekerdom
 • Millingen aan de Rijn
 • Oosterhout
 • Ressen
 • Slijk-Ewijk
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Bemmel? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER John van Eerste Hulp Bij Ongedierte

19 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.5


Houtworm bestrijden Bemmel

Houtwormen zijn een werkelijke nachtmerrie voor houten gebouwen of gebouwen met een houten draagconstructie. Vloeren en meubels ontkomen ook niet altijd aan de knagende kaken van de houtwormlarven. Soms zitten de larven tot wel 10 jaar in het hout en voeden zich constant met het hout waar ze in zitten. Je laat houtwormen dan ook het best bestrijden door een professionele houtwormbestrijder bij jou uit de buurt. Onze vakmensen zijn in de wijde omgeving van Bemmel dagelijks actief om houtwormen te bestrijden, dus ook in plaatsen als Homoet, Slijk-Ewijk en Oosterhout. We zijn 24/7 bereikbaar om een oplossing voor jouw probleem te bieden. Neem direct contact met ons op via 0481-781123 en onze houtwormbestrijder komt meteen.

Welke soorten houtworm zijn er?

‘Houtworm’ is een verzamelnaam voor verschillende soorten hout aantastende kevers. De houtwormkevers zijn niet de oorzaak van de schade aan je hout, het zijn de larven die de schade aanrichten. Zo is er de Boktor, de Klopkever, de Gewone Houtwormkever (ook wel Doodskloppertje genoemd), de Grote Houtwormkever (ook wel Bonte Knaagkever) en de Spinthoutkever. Het verschilt per insect aan welk hout ze knagen, maar ook op welke manier ze leven. Het is daarom van belang te weten met welke soort je te maken hebt zodat je deze zo effectief mogelijk kunt bestrijden. Een professionele houtwormbestrijder zoekt dit voor je uit om vervolgens de juiste bestrijdingsmethode toe te kunnen passen. Het beste kies je voor professionele houtwormenbestrijding.

Professionele houtwormbestrijding in Bemmel en omgeving

Wanneer je last hebt van houtwormen is het belangrijk deze snel te laten bestrijden. Wanneer je geen actie onderneemt om de houtwormen te verwijderen is er een grote kans dat de plaag zich uitbreidt. Dit veroorzaakt nog meer schade aan je huis en de kosten van herstel lopen hierdoor hoog op. De beste en makkelijkste oplossing is om direct contact op te nemen met een professioneel bestrijdingsbedrijf uit Bemmel. Onze professionele houtwormbestrijders in Bemmel staan binnen 24 uur bij jou op de stoep met de oplossing. Dagelijks zijn wij actief in heel Bemmel en omgeving. Ook als je in Homoet, Slijk-Ewijk of Oosterhout woont, komen wij binnen 24 uur jouw houtwormen bestrijden. Tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Bel nu voor een afspraak of meer informatie of laat je direct door ons terugbellen.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!