Mogen wij je helpen?

Houtwormen bestrijding in Bemmel
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0481 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Houtworm bestrijden in Bemmel

Houtwormen zijn een werkelijke nachtmerrie voor houten gebouwen of gebouwen met een houten draagconstructie. Vloeren en meubels ontkomen ook niet altijd aan de knagende kaken van de houtwormlarven. Soms zitten de larven tot wel 10 jaar in het hout en voeden zich constant met het hout waar ze in zitten. Je laat houtwormen dan ook het best bestrijden door een professionele houtwormbestrijder bij jou uit de buurt. Onze vakmensen zijn in de wijde omgeving van Bemmel dagelijks actief om houtwormen te bestrijden, dus ook in plaatsen als Homoet, Slijk-Ewijk en Oosterhout. We zijn 24/7 bereikbaar om een oplossing voor jouw probleem te bieden.

Welke soorten houtworm zijn er?

‘Houtworm’ is een verzamelnaam voor verschillende soorten hout aantastende kevers. De houtwormkevers zijn niet de oorzaak van de schade aan je hout, het zijn de larven die de schade aanrichten. Zo is er de Boktor, de Klopkever, de Gewone Houtwormkever (ook wel Doodskloppertje genoemd), de Grote Houtwormkever (ook wel Bonte Knaagkever) en de Spinthoutkever. Het verschilt per insect aan welk hout ze knagen, maar ook op welke manier ze leven. Het is daarom van belang te weten met welke soort je te maken hebt zodat je deze zo effectief mogelijk kunt bestrijden. Een professionele houtwormbestrijder zoekt dit voor je uit om vervolgens de juiste bestrijdingsmethode toe te kunnen passen.

Professionele houtwormbestrijding in Bemmel en omgeving

Wanneer je last hebt van houtwormen is het belangrijk deze snel te laten bestrijden. Wanneer je geen actie onderneemt om de houtwormen te verwijderen is er een grote kans dat de plaag zich uitbreidt. Dit veroorzaakt nog meer schade aan je huis en de kosten van herstel lopen hierdoor hoog op. De beste en makkelijkste oplossing is om direct contact op te nemen met een professioneel bestrijdingsbedrijf uit Bemmel. Onze professionals uit Bemmel staan binnen 24 uur bij jou op de stoep met de oplossing. Dagelijks zijn wij actief in heel Bemmel en omgeving. Ook als je in Homoet, Slijk-Ewijk of Oosterhout woont, komen wij binnen 24 uur jouw houtwormen bestrijden. Tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Bel nu voor een afspraak of meer informatie of laat je direct door ons terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Bemmel, Doornenburg, Elst, Gendt, Haalderen, Homoet, Kekerdom, Millingen aan de Rijn, Oosterhout, Ressen, Slijk-Ewijk.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9316 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 10 minuten geleden
  • SSL beveiligde website