Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Wij zijn bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 085-8001123
Home / Bedwantsen / Bedwantsenbestrijding

Bedwantsenbestrijding

Bedwantsenbestrijding

Heb je last van bedwantsen? Ontzettend vervelend! Bedwantsen houden zich schuil in jouw bed en komen ’s nachts tevoorschijn om zich te voeden met jouw bloed. De volgende morgen word je wakker met bedwantsenbeten; rode, jeukende bultjes. Als je bedwantsen overlast tegen wilt gaan, zit er maar één ding op: bedwantsen bestrijden!

Voorkom dat bedwantsen zich verspreiden

Na het signaleren van bedwantsen moet je meteen in actie komen. Schakel direct een professionele ongediertebestrijder in voor een bedwantsen bestrijding. Laat al je spullen in de besmette kamer liggen. Versleep geen kleding, beddengoed, meubilair of andere spullen naar andere ruimtes in je huis. De kans is groot dat bedwantsen mee verhuizen, dus op die manier verspreid je bedwantsen door je hele huis. Ondanks dat je misschien van het idee gruwelt, is het het beste als je gewoon weer in je eigen bed slaapt. Het risico dat je bedwantsen meeneemt naar een logeeradres is te groot, ook logees in huis halen is even geen goed idee.

Kan ik bedwantsen zelf bestrijden?

Bedwantsen zelf bestrijden is erg lastig. Er zijn verschillende bestrijdingsmiddelen tegen bedwantsen te krijgen. Het nadeel van deze bestrijdingsmiddelen is dat zij een mindere werking hebben dan professionele bestrijdingsmiddelen. Ook is het lastig om met deze bestrijdingsmiddelen alle plekken te bereiken waar bedwantsen zitten. Als je bedwantsen wilt bestrijden, dan is het noodzakelijk dat je zowel de volwassen bedwantsen, als de nimfen en eitjes van bedwantsen hiermee bereikt. Zie je enkele plekken over het hoofd, dan heb je de kans dat daar nog enkele bedwantsen zitten die zich weer gaan voortplanten. Voor je het weet, heb je weer last van een bedwantsenplaag.

Bedwantsen bestrijding door de professional

De bestrijding van bedwantsen laat je het beste over aan een professionele ongediertebestrijder die de benodigde kennis en ervaring heeft om dit goed uit te voeren. De besmette ruimte wordt volledig met een professioneel bestrijdingsmiddel tegen bedwantsen behandeld. Zodra bedwantsen met dit bestrijdingsmiddel in aanraking komen, gaan ze dood. Probeer daarom gewoon in het besmette bed te slapen. Dat stimuleert de bedwantsen om uit hun schuilplaats te komen, waardoor ze over het bestrijdingsmiddel heen lopen. Dit middel heeft een lange nawerking, omdat het even duurt voordat ook de eitjes uitkomen en deze bedwantsen ook met het bestrijdingsmiddel in contact komen.

Wat moet je dus doen om bedwantsen te bestrijden?

Volg dit stappenplan als je bedwantsen wilt bestrijden:

  1. Schakel een professionele ongediertebestrijder in die de bedwantsen komt bestrijden.
  2. Laat alle spullen in de besmette ruimte staan.
  3. Zodra de ongediertebestrijder de ruimte heeft behandeld, dien je gewoon in het besmette bed te gaan slapen zodat bedwantsen met het bestrijdingsmiddel in aanraking komen.
  4. Was je beddengoed minimaal op zestig graden, zodat de bedwantsen het niet overleven.
  5. In de weken na de bedwantsen bestrijding mag je de besmette ruimte niet schoonmaken, omdat je anders het bestrijdingsmiddel weghaalt.
Snel geholpen Bel onze bestrijder
  • Snel van je probleem af
  • Eerlijk & transparant
  • Vrijblijvend advies
  • Bestrijding door een vakman
  • Binnen 24 uur geholpen
085-8001123
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!