Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Gregoor is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0342-781123
Jouw gediplomeerde vlooienbestrijder

Vlooienbestrijding in Barneveld

20 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef vlooien geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.4 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden vlooien!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Gregoor en maak direct een afspraak.

Bel direct met Gregoor

Stuur een mail

Stuur een mail en Gregoor neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Gregoor belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Barneveld

Overlast van vlooien? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van vlooien in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze vlooien bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze vlooienbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze vlooienbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de vlooien bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze vlooien bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE vlooienBESTRIJDER VAN Barneveld Expert aan het woord

Mijn naam is Gregoor van Anti Pest Control B.V.. Ik ben jouw lokale vlooienbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Barneveld. Heb je last van vlooien? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Gregoor Landman
Super snel De beste vlooien bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten vlooienbestrijding Barneveld

Wist je dat vlooienbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele vlooienbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Gregoor van Anti Pest Control B.V. is een expert in vlooien bestrijden. Heb je een vlooienplaag, een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Gregoor en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals vlooien, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder een vlooienplaag bestrijden, op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld vlooien af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze vlooien bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de vlooien af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van vlooien bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de vlooien bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de vlooien bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Gregoor kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0342-781123
WAAR Gregoor WERKT Werkgebied

Woon je in Barneveld of omgeving, dan staan Gregoor en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met vlooien. Of je nu in Barneveld, Achterveld, De Glind of Kootwijkerbroek woont, deze vlooienbestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Gregoor is actief in omgeving Amsterdam, Uithoorn, Alphen aan den Rijn, Woerden, Utrecht, Maarssen, Hilversum, Weesp, Vianen, Barneveld, Ede, Harderwijk, Lelystad, Almere, Amersfoort, Doorn, Gouda, Delft, Den Haag, Haarlem, Hillegom, Leiden, Haarlemmermeer, Gooise Meren, Aalsmeer, Delfgauw, Bodegraven, Waddinxveen, Reeuwijk, Moordrecht, Diemen, Duivendrecht, Badhoevedorp, Ouderkerk aan de Amstel, Zwanenburg, Hoofddorp, Vijfhuizen, Nieuw-Vennep, Muiden, Abcoude, Rijsenhout, Nieuwegein, Houten, Zeist, Bunnik, De Meern, IJsselstein, De Bilt, Vleuten, Veenendaal, Bennekom, Nijkerk, Hoogland, Leusden, Hoevelaken, Ermelo, Putten, Voorthuizen, Driebergen-Rijsenburg, Breukelen, Naarden, Baarn, Eemnes, Huizen, Bussum, Laren, Zeewolde, Veldhoven, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar, Leiderdorp, Oegstgeest, Rijswijk.

Wat valt er onder Barneveld?
 • Barneveld
 • Achterveld
 • De Glind
 • Kootwijkerbroek
 • Stroe
 • Terschuur
 • Voorthuizen
 • Zwartebroek
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Barneveld? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Gregoor van Anti Pest Control B.V.

20 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4


Vlooien bestrijden Barneveld

Vlooien komen in elk huishouden voor. Hoe schoon je huis ook is, soms is het niet te voorkomen. Na een vakantie waarbij ook de hond of kat uit logeren is geweest, ontdek je na een aantal weken een explosie aan vlooien in je huis. Je wil natuurlijk zo snel mogelijk van de vlooien in je huis af. Bel hiervoor onze professionele vlooienbestrijders in Barneveld. Wij staan 24 uur per dag voor jou klaar en beschikken over professionele bestrijdingsmiddelen om jouw vlooienplaag effectief te bestrijden. Wanneer je in Zwartebroek, Achterveld, De Glind of ergens anders in de omgeving woont, bieden wij binnen 24 uur de oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wij hanteren vaste, lage prijzen en rekenen geen voorrijkosten. Bel ons telefoonnummer 0342-781123.

Zelf bestrijden van vlooien in huis

Ter voorbereiding op een professionele vlooienbehandeling zijn er een aantal dingen die moet doen. Het is belangrijk dat je je huisdier tegen vlooien behandelt. Hiervoor zijn speciale middelen verkrijgbaar in de dierenspeciaalzaak of ga langs bij de dierenarts. De slaapplek van je huisdier moet volledig gewassen worden op minimaal 60 graden. Het is daarna van belang dat je je hele huis gaat stofzuigen. Dus ook de banken en stoelen. De stofzuigerzak moet direct buiten weggegooid worden zodat de beestjes niet meer in je huis zitten. Daarna laat je een professionele vlooienbestrijding uitvoeren door een professional uit de buurt.

Kan ik ook last hebben van vlooien?

Vlooien zijn er in allerlei soorten, zo bestaat er ook een soort dat leeft op mensen. De mensenvlo komt in Nederland in principe niet meer voor. De meest voorkomende vlo in de Nederlandse huishoudens is de kattenvlo. Een enkele keer komt de hondenvlo voor in je huis. Deze kattenvlo leeft op zowel honden als katten, maar niet op mensen. De kattenvlo doet bij mensen wel af en toe een proefbeet, om vervolgens te concluderen dat jij niet de ideale gastheer/vrouw bent.

Professionele vlooienbestrijding in Barneveld en omgeving

Wanneer je vlooien in je huis hebt wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk van af. Dagelijks bestrijden onze vakkundige vlooienbestrijder uit Barneveld vlooien en ander ongedierte in Barneveld en omgeving. Wanneer je in Zwartebroek, Achterveld of De Glind woont, komen onze professionals ook binnen 24 uur bij je langs. Wij bestrijden vlooien tegen vaste, lage prijzen. Hierbij rekenen wij geen voorrijkosten. Bel voor een afspraak binnen 24 uur met ons telefoonnummer. Of laat je direct terugbellen door onze vlooienspecialist uit Barneveld.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!