Mogen wij je helpen?

Houtwormen bestrijding in Barneveld
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0342 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Houtworm bestrijden in Barneveld

De larven van de houtwormkever richten grote schade aan in houten constructies van gebouwen, maar ook in vloeren en meubels. Heb jij houtworm in je hout? Schakel dan vandaag nog onze professionele houtwormbestrijders uit Barneveld in. Binnen 24 uur inspecteren zij het houtwormprobleem en maken een bestrijdingsplan op maat. Onze houtwormbestrijders uit Barneveld bestrijden dagelijks houtworm in Barneveld en omgeving. Dus ook in Voorthuizen, Terschuur en Zwartebroek zijn wij dagelijks actief. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel meteen voor een afspraak met onze houtwormspecialisten uit Barneveld.

Soorten houtworm

Houtworm is een verzamelnaam voor de larven van de vele verschillende insecten die zich in het hout bevinden. Zo zijn er bijvoorbeeld de Spinthoutkever, de Grote Houtwormkever, en de Boktor. Al deze soorten opereren in principe hetzelfde: ze laten bij het wegvliegen allemaal kleine gaten achter, en leggen hun eitjes op het hout. De larven blijven jarenlang in het hout, ondertussen totale vernieling achter zich latend.

De gevolgen van houtworm

De houtworm plant zich voort door eitjes op het hout te leggen. Zodra deze eitjes uitkomen, boren deze larven zich een in het hout. Nadat de larven zich hebben ontpopt kruipen ze uit het hout en laten ze kleine gaatjes achter. Deze beestjes leggen vervolgens weer eieren op het hout en zo begint het proces weer van voren af aan. Doordat de larven continu bezig zijn met het boren van lange gangen in het hout, verliest het hout zijn stevigheid. Een berg zaagsel is wat er uiteindelijk van over blijft, als je niet op tijd ingrijpt.

Professionele houtwormbestrijding in Barneveld en omgeving

Het is niet aan te raden zelf de houtworm te bestrijden. Hiervoor zijn namelijk uiterst geavanceerde technieken en middelen vereist die in de vrije verkoop niet beschikbaar zijn. Daarom bieden wij je onze professionele ongediertebestrijders uit Barneveld aan! Onze professionele bestrijders zorgen voor een grondige inspectie van het hout en een goed verzorgde bestrijding van de houtworm. Na de bestrijding ontvang je een behandelingscertificaat met garantie. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten om bij jou in Voorthuizen, Terschuur of Zwartebroek langs te komen. Neem dus nu contact met ons op!

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Barneveld, Achterveld, De Glind, Kootwijkerbroek, Stroe, Terschuur, Voorthuizen, Zwartebroek.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9316 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 13 minuten geleden
  • SSL beveiligde website