Mogen wij je helpen?

Bedwantsen bestrijding in Barneveld
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0342 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Bedwantsen bestrijden in Barneveld

Kruipende beestjes in huis; menig mens walgt hiervan. Laat staan dat deze insecten in je slaapkamer, sterker nog in je bed te vinden zijn. Zo is er de bedwants, ook wel bedluis of wandluis genoemd. Al vele jaren zijn bedwantsen een grote plaag in de Verenigde Staten, waar ze ook wel bedbugs worden genoemd. De laatste jaren komen de insecten in Nederland steeds meer voor. Word jij ’s nachts gestoken en zit je ’s ochtends onder de rode bultjes? Grote kans dat je bedwantsen hebt! Laat de bedwantsen direct professioneel bestrijden door onze bedwantsenbestrijder uit Barneveld. Naast Barneveld staan wij ook in alle omliggende plaatsen, zoals Kootwijkerbroek, Stroe en Voorthuizen 24/7 voor je klaar. Bel voor een afspraak binnen 24 uur met ons telefoonnummer of laat je direct door ons terugbellen. Voor het bestrijden van bedwantsen hanteren wij een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten!

Grootste oorzaken door last van bedwants als gevolg

Het is algemeen bekend dat de bedwants vaak door het reizen wordt meegenomen van de ene naar de andere plek. Denk bijvoorbeeld aan overnachtingen in hotels. Ze verstoppen zich daar tussen het meubilair en springen vervolgens jouw koffer in. Zo makkelijk heb je ze al meegenomen naar huis! Zorg er daarom voor dat je goed je spullen checkt voor je weer naar huis gaat.

Hoe ziet de bedwants eruit?

De bedwants is een klein insect dat bruin tot donkerrood van kleur is. Zijn kleur wordt roder wanneer hij net zijn bloedmaaltijd gehad heeft. De grootte van het insect is ongeveer 5 à 6 mm. Het zijn platte beestjes, en daarom kunnen ze zich overal tussen en in verstoppen.

Professionele bedwantsenbestrijding in Barneveld en omgeving

Helemaal klaar met die jeukende bultjes, en durf je niet meer zorgeloos je bed in omdat je bang bent dat je weer gebeten wordt door bedwantsen? Dan is het hoog tijd dat je er wat aan laat doen! Onze professionele bestrijders staan binnen 24 uur voor jouw deur met een passende oplossing. Uiteraard zonder voorrijkosten. Je kunt ons elk moment van de dag bereiken en 7 dagen per week! Dus ook op zondag of in de vakanties. Voor een vaste, lage prijs bestrijden wij binnen 24 uur de bedwantsen in jouw huis. Onze lokale bestrijders zijn dagelijks actief in Barneveld en omgeving, dus ook in Kootwijkerbroek, Stroe of Voorthuizen staan wij binnen 24 uur voor je klaar om de bedwantsen snel en effectief te bestrijden.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Barneveld, Achterveld, De Glind, Kootwijkerbroek, Stroe, Terschuur, Voorthuizen, Zwartebroek.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 8766 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 17 minuten geleden
  • SSL beveiligde website