Mogen wij je helpen?

Ovenvisjes bestrijding in Barendrecht
foto van onze bestrijder Jan
Jan en zijn team staan voor je klaar.
Bel ons
0180 - 784123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk EVM
 • Keurmerk KPMB-IPM

Ovenvisjes bestrijden in Barendrecht

Ovenvisjes laten zich steeds vaker zien in woningen. Ovenvisjes zelf vormen geen gevaar. Maar veel ovenvisjes bij elkaar zorgen wel voor overlast. Ben je te laat met het voorkomen van een ovenvisjesplaag en heb je last van ovenvisjes? Dan raden we je aan ze te bestrijden. Onze professionele ovenvisjesbestrijder is 24/7 werkzaam in Barendrecht en omgeving. Naast het bestrijden van ovenvisjes in Barendrecht, zijn we ook actief in Nieuwerkerk aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel en Zevenhuizen. Voor een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten staan we binnen 24 uur bij jou op de stoep. Voor een snelle, effectieve bestrijding neem je direct contact met ons op.

Ovenvisjes, waar leven ze van?

Ovenvisjes eten cellulose. Cellulose zit in papier en karton. Daarnaast houden ze ook van de koolhydraten die in lijm zitten. Die lijm kom je vaak tegen in oude tijdschriften. Stapels kranten en oude tijdschriften zijn dan ook de favoriete schuilplaats van een ovenvisje. Zijn die er niet? Dan redt een ovenvisje zich ook prima met behang dat aan de randjes loslaat.

Hoe houd je ovenvisjes buiten de deur?

Ovenvisjes hebben een voorkeur voor een droge, warme en donkere ruimte. Geen wonder dat een plaag van ovenvisjes vaak begint daar waar de verwarmingsketel staat. In die ruimte is het tenslotte lekker warm! Heb je ovenvisjes in huis? Zorg dan dat de plaag zich niet uitbreidt. Dat doe je door de kamers waar je ovenvisjes gezien hebt goed te ventileren. Isoleren van leidingen waar warm water door stroomt, helpt ook. Alles van papier bewaar je het best in dozen die je luchtdicht af kunt sluiten.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Barendrecht en omgeving

Heb je last van ovenvisjes? Vraag onze professionele ovenvisjesbestrijder uit Barendrecht dan om hulp. Houd daarbij in je achterhoofd dat de buren waarschijnlijk ook last van ovenvisjes hebben. Gezamenlijk de hulp van een lokale ongediertebestrijder inroepen is dan ook aan te raden. Als je nu contact met ons opneemt, is onze ervaren professional binnen 24 uur bij je om jouw ovenvisjesprobleem vakkundig op te lossen. En dat zonder voorrijkosten in rekening te brengen. Of je in Barendrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel of Zevenhuizen woont, maakt daarbij niet uit. Wij bestrijden tegen een vast, laag tarief. Onze bestrijders zijn 24/7 te bereiken. Dus bel nu met onderstaand telefoonnummer of laat je gegevens hiernaast achter en wij nemen direct contact met jou op.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Barendrecht, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Lekkerkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Ridderkerk, Zevenhuizen.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9484 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 16 minuten geleden
 • SSL beveiligde website