Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Jan is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0180-784123
Jouw gediplomeerde muizenbestrijder

Muizenbestrijding in Barendrecht

148 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef muizen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.6 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden muizen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Jan en maak direct een afspraak.

Bel direct met Jan

Stuur een mail

Stuur een mail en Jan neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Jan belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Barendrecht

Overlast van muizen? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van muizen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze muizen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze muizenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze muizenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de muizen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze muizen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE muizenBESTRIJDER VAN Barendrecht Expert aan het woord

Mijn naam is Jan van Suurd Pest Control. Ik ben jouw lokale muizenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Barendrecht. Heb je last van muizen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Jan Suurd
Super snel De beste muizen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten muizenbestrijding Barendrecht

Wist je dat muizenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele muizenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Jan van Suurd Pest Control is een expert in muizen bestrijden. Bel Jan en leg je probleem voor. Naar aanleiding van deze factoren stelt prijs vast die je betaalt voor het bestrijden van muizen.

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals muizen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld muizen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze muizen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de muizen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van muizen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de muizen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de muizen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Jan kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0180-784123
WAAR Jan WERKT Werkgebied

Woon je in Barendrecht of omgeving, dan staan Jan en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met muizen. Of je nu in Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Lekkerkerk of Nieuwerkerk aan den IJssel woont, deze muizenbestrijder komt naar je toe! Bel 0180-784123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Jan is actief in omgeving Rotterdam, Rijen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Tholen, Steenbergen, Zevenbergen, Barendrecht, Spijkenisse, Oud-Beijerland, Breda, Dordrecht, Sliedrecht, Capelle aan den IJssel, Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet Rotterdam, Bleiswijk, Ridderkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Hardinxveld-Giessendam, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Moerdijk.

Wat valt er onder Barendrecht?
 • Krimpen aan de Lek
 • Krimpen aan den IJssel
 • Lekkerkerk
 • Nieuwerkerk aan den IJssel
 • Ouderkerk aan den IJssel
 • Ridderkerk
 • Zevenhuizen
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Barendrecht? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Jan van Suurd Pest Control

148 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6


Muizen bestrijden in Barendrecht

Een muis in huis; veel beschadigingen, ’s nachts vreemde geluiden, kleine langwerpige zwarte keutels en een typische geur in je huis. De huismuis is de meest voorkomende soort in ons huishouden. Het is vervelend ongedierte en daarbij lastig om vanaf te komen. Gelukkig hebben wij de oplossing. In Barendrecht en omgeving staan onze professionele muizenbestrijders binnen 24 uur voor je klaar. Woon je in Ridderkerk, Zevenhuizen of Nieuwerkerk aan den IJssel? Geen probleem. Wij hanteren vaste, lage tarieven en geen voorrijkosten voor muizenbestrijding. Neem direct contact op met de lokale bestrijder uit de buurt. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel ons op 0180-784123.

Het gevaar van muizen

Muizen zijn knaagdieren en knagen aan alles wat los en vast zit. Dit doen zij omdat hun tanden blijven groeien. Door te knagen, houden ze hun tanden kort en scherp. Wanneer je niets aan dit ongedierte doet, wordt de schade aan je huis alleen maar groter. Muizen tasten niet alleen je meubels aan, maar houden ook van bekabeling van elektrische apparaten. Hierdoor loop je het risico om kortsluiting en zelfs brand te krijgen in je huis. Een muizenplaag is erg vervelend en deze gaat meestal niet vanzelf weg. Bestrijd daarom muizen in je huis snel en effectief door een van onze ervaren ongediertebestrijder in Barendrecht in te schakelen.

Waar vind ik muizen?

Muizen zitten het liefst op warme plekken in huis waar makkelijk voedsel te vinden is. Denk hierbij aan je keuken of schuur. Naast dat muizen niet goed voor je huis zijn door het vele knagen, zijn zij ook schadelijk voor je gezondheid. Muizen nemen namelijk allerlei bacteriën en ziektekiemen met zich mee via hun uitwerpselen en urine. Het is belangrijk om voedsel goed af te dekken en weg te zetten wanneer je muizen in je huis hebt. Ook onderneem je direct actie om een echte muizenplaag te voorkomen.

Professionele muizenbestrijding in Barendrecht en omgeving

Neem contact op wanneer je een muis ziet in je huis. Vaak zijn er dan meerderen en is een professionele aanpak noodzakelijk. Onze vakkundige bestrijders werken in Barendrecht en omgeving. Ook wanneer je in Ridderkerk, Zevenhuizen of Nieuwerkerk aan den IJssel woont, bieden wij een directe oplossing voor jouw muizenplaag. Onze professionals zijn binnen 24 uur bij je, hanteren geen voorrijkosten en hebben vaste, lage tarieven. Voor al jouw ongedierteproblemen zijn wij 24/7 bereikbaar. Neem contact op met ons of laat je direct terugbellen.
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!