Mogen wij je helpen?

Bedwantsen bestrijding in Barendrecht
foto van onze bestrijder Jan
Jan en zijn team staan voor je klaar.
Bel ons
0180 - 784123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk EVM
 • Keurmerk KPMB-IPM

Bedwantsen bestrijden in Barendrecht

Heb je last van jeuk? En van kleine rode bultjes die lijken op de bultjes van een muggenbeet? Dan heb je vrijwel zeker bedwantsen op bezoek. Wil je snel van je bedwantsen af? Onze professionele bestrijder uit Barendrecht is altijd in de buurt en lost het probleem binnen 24 uur voor je op. In Barendrecht, maar ook in Zevenhuizen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel. Voor een vast, laag tarief. Bijkomend voordeel is dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem vandaag nog contact met ons op.

Hoe kom je aan bedwantsen?

We noemen een bedwants ook wel een bedluis of wandluis. Het is een insect en ongeveer zes millimeter groot. Een bedwants is (rood)bruin van kleur en heeft twee vleugeltjes in de hals. Een bedwants reist vaak illegaal mee en verstopt zich in hotels en andere accommodaties. Heb je in zo’n hotel overnacht? Dan is de kans groot dat je ze mee naar huis neemt. Controleer je bed goed voordat je erin kruipt. Vind je kleine zwarte puntjes op het bed of matras? Dan deel je het bed met bedwantsen!

Zijn bedwantsen gevaarlijk?

Om zich voort te kunnen planten, hebben bedwantsen bloed nodig. Een bedwants is ’s nachts actief en heeft een voorkeur voor het hoofdeinde van je bed. Ben je vaak door een bedwants gestoken? Dan kun je je niet lekker voelen. Ook kun je besmet raken met de ziektekiemen die hij met zich meedraagt. Snel handelen dus! Neem contact op met onze vakkundige ongediertebestrijder uit Barendrecht in plaats van ze zelf te lijf te gaan.

Professionele bedwantsenbestrijding in Barendrecht en omgeving

Heb je last van bedwantsen? Laat je spullen dan staan waar ze staan! Een bedwantsenbesmetting breidt zich uit als je spullen verplaatst. Bedwantsen bestrijden, onze specialistische ongediertebestrijder uit Barendrecht doet het voor je. Door direct een ervaren bedwantsenbestrijder in te schakelen, bespaar je jezelf veel tijd, moeite en geld. Ook voorkom je daarmee dat de plaag groter wordt en zich nog verder verspreidt. Je bent snel van bedwantsen af als je onze lokale professional uit Barendrecht inschakelt. Bel ons 24/7. Of laat ons contact met jou opnemen als dat beter uitkomt. Wij staan binnen 24 uur voor je klaar om bedwantsen professioneel te bestrijden. Voor een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Barendrecht, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Lekkerkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Ridderkerk, Zevenhuizen.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9093 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 12 minuten geleden
 • SSL beveiligde website