Mogen wij je helpen?

Wespen bestrijding in Balk
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0514 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Wespen bestrijden in Balk

Ben je net aan het genieten van een gezellige maaltijd in de tuin, word je weer gestoord door zo’n irritante wesp. Wespen eten ongegeneerd mee van jouw eten en drinken en vliegen alsmaar rondjes bij je gezicht. Probeer je ze weg te jagen, dan loop je de kans dat ze boos worden en je steken. Als je veel last van wespen hebt, is de kans groot dat er een nest in jouw buurt zit. Voor het bestrijden van wespen is het nuttig om te weten waar dit nest zich bevindt. Laat dit doen door onze professionele wespenbestrijders uit Balk. Wij zijn 24/7 bereikbaar, binnen 24 uur ter plaatse en bestrijden je wespen tegen een vast, laag tarief. Ook als je in Woudsend, Ypecolsga of Ruigahuizen woont. Zonder voorrijkosten. Neem direct contact met ons op.

Last van wespen in de tuin?

Een wespennest bestaat uit een grote groep wespen. Van dit wespenvolk zijn de zogeheten ‘werksters’ heel de dag in de weer om voedsel te zoeken voor de jonge wespen, maar ook voor de wespenkoningin. De werksters halen nectar uit de bloemen en brengen dit naar het nest. Hierbij wordt jouw tuin helaas niet overgeslagen. In het najaar, wanneer het een stuk kouder wordt, sterft het overgrote deel van het wespenvolk. Alleen de nieuwe, bevruchte koninginnen overwinteren.

Heb je een wespennest in huis?

In het voorjaar beginnen de wespenkoninginnen met het bouwen van een nieuw wespennest. Hier gebruiken ze vaak een opening in een huis voor. Vervolgens bouwen ze in de spouwmuur van je huis hun wespennest. Wespennesten worden ook vaak in schuren of bijgebouwen van een huis aangetroffen. In de loop van het seizoen is duidelijk te zien waar meerdere wespen steeds in- en uitvliegen. De invliegopening is daarmee snel gevonden en het wespennest dus ook. Tijd om het te bestrijden.

Professionele wespenbestrijding in Balk en omgeving

Wanneer je een wespennest in jouw buurt hebt opgemerkt, is het van belang deze zo snel mogelijk te laten bestrijden. Het is niet veilig om dit zelf te doen, laat het daarom over aan onze professionele wespenbestrijders uit Balk. Hiermee voorkom je levensgevaarlijke situaties. Onze lokale ongediertebestrijders uit Balk hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van vele soorten ongedierte. Ook het bestrijden van wespennesten in Balk en omgeving is voor ons dagelijks routinewerk. Wij reageren direct op jouw oproep en sturen binnen 24 uur onze professional uit de buurt die het wespennest vakkundig bestrijdt. Wij hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken voor een bestrijding? Neem dan contact met ons op of laat je gegevens achter. Ook als je in Woudsend, Ypecolsga of Ruigahuizen woont, staan we 24/7 voor je klaar.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Balk, Bakhuizen, Bantega, Echten, Echtenerbrug, Eesterga, Follega, Harich, Hemelum, Hindeloopen, Indijk, It Heidenskip, Kolderwolde, Koudum, Koufurderrige, Lemmer, Mirns, Molkwerum, Nijemirdum, Oosterzee, Oudega, Gaast, Sleat, Oudemirdum, Rijs, Ruigahuizen, Sloten, Smallebrugge, Sondel, Stavoren, Tjerkgaast, Warns, Wijckel, Woudsend, Ypecolsga.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9303 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 7 minuten geleden
  • SSL beveiligde website