Mogen wij je helpen?

Ratten bestrijding in Balk
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0514 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Bestrijden van ratten in Balk

Vervelend en schadelijk, dat zijn de ratten in Balk en omstreken. Ratten knagen alles kapot, vervuilen je voedsel en brengen ook nog eens veel ziektes met zich mee. Heb je rattenoverlast? Hier moet je zo snel mogelijk vanaf! Geen paniek, want onze professionele ongediertebestrijders uit Balk staan 24/7 paraat om jouw ratten te bestrijden. Wij komen binnen 24 uur bij je langs met een oplossing voor jouw rattenprobleem in Balk, maar ook in Molkwerum, Koudum of It Heidenskip. Wij rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Neem vandaag nog contact op met onze vakkundige rattenbestrijders.

Een rat!

Veel mensen zien het verschil niet tussen een rat en een muis, beide dezelfde oren, staart, tanden en snorharen en dezelfde bouw. Maar er is wel degelijk een verschil, de rat is namelijk wel drie keer zo groot dan de muis. Sterker nog, een rat kan wel dertig centimeter lang worden. Z’n staat meegerekend, dat wel. Het is niet gek als je niet weet hoe een rat eruitziet. Ze zijn namelijk vooral ’s nachts actief. Hoe weet je dan dat je last hebt van ratten? Vreemde geluiden, onaangename geur, langwerpige uitwerpselen en knaagschade zijn kenmerken van de rat. Wil je daarvan af? Bel onze ongediertebestrijder uit Balk.

Zijn ratten schadelijk?

Ratten knagen aan alles wat los en vast zit. Waarom? Het gebit van de rat groeit zo snel, dat ze moeten blijven knagen om in leven te blijven. Als ze hun tanden niet in goede conditie houden, groeien deze alsmaar door, zijn ze niet meer in staat om te eten en sterft de rat. Helaas blijft het niet alleen bij knagen. Ratten vervuilen ook nog eens je eigendommen en voedselvoorraden én dragen allerlei ziektes met zich mee. Via hun urine en uitwerpselen komt dit tot ons met een hersenvliesontsteking tot gevolg. Daarom dien je zo snel mogelijk de rat te laten bestrijden om de risico’s te beperken.

Professionele rattenbestrijding in Balk en omgeving

Woon je in Balk of omstreken zoals Molkwerum, Koudum of It Heidenskip? Neem dan contact op met onze lokale, professionele rattenbestrijder, want ratten zijn schadelijk voor je huis en je gezondheid. Voorkom erger! Wij staan binnen 24 bij je op de stoep tegen een vast, laag tarief en zonder voorrij- of spoedkosten te rekenen. Onze vakkundige ongediertebestrijders zijn 24/7 beschikbaar. Neem direct contact met ons op om jou van de ratten te verlossen. Wij vinden het ook geen probleem om jou te bereiken. Laat je gegevens dan hier even achter.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Balk, Bakhuizen, Bantega, Echten, Echtenerbrug, Eesterga, Follega, Harich, Hemelum, Hindeloopen, Indijk, It Heidenskip, Kolderwolde, Koudum, Koufurderrige, Lemmer, Mirns, Molkwerum, Nijemirdum, Oosterzee, Oudega, Gaast, Sleat, Oudemirdum, Rijs, Ruigahuizen, Sloten, Smallebrugge, Sondel, Stavoren, Tjerkgaast, Warns, Wijckel, Woudsend, Ypecolsga.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9331 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 13 minuten geleden
  • SSL beveiligde website