Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Balk
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0514 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Balk

Wanneer je kleine gaatjes ziet in je hout, je zaagsel rondom deze gaatjes aantreft en die kleine gaatjes tot diep in je hout zitten, is de kans groot dat dit veroorzaakt is door de boktor. Een boktorprobleem dien je zo snel mogelijk op te lossen om ergere schade aan je hout te voorkomen. Doe een beroep op onze professionele boktorbestrijder uit Balk en jouw boktor wordt nog binnen 24 uur voor je bestreden. En dat tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. Ook als je niet in Balk zelf, maar bijvoorbeeld in Eesterga, Follega of Oosterzee woont. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vrijblijvend advies, meer informatie of het maken van een afspraak.

Waaraan herken je de huisboktor?

Soms zie je in eerste instantie alleen dat je hout is aangetast, maar heb je nog geen boktor gezien. Dan is alsnog de kans groot dat dit ongedierte de schuldige is. Onze lokale ongediertebestrijders uit Balk kunnen je daarbij helpen. Mocht je toch denken een boktor te zien, dan ziet dit beestje er bruinzwart gekleurd uit en heeft een dekschild op haar rug. Boktorren zijn klein van formaat met z’n één tot tweeënhalve centimeter. Ze hebben dan ook niet veel eten nodig om in leven te blijven en hebben maar één doel voor ogen, voortplanten. Dit doet de boktor door eitjes in het hout te verspreiden. De larven die hieruit komen, boren een weg tot diep in het hout. Daarmee veroorzaken ze de schade die jij ziet aan jouw hout. Dit kunnen vloeren zijn, maar ook meubels, dragende balken, hele kapconstructies en al het andere onbehandelde hout wat je in en rondom huis hebt.

Boktor zelf bestrijden?

Het zijn dus de larven van de boktor die de schade aan je hout aanrichten. Omdat deze larven uiteindelijk ook weer eitjes leggen, wordt je boktorprobleem alleen maar erger. Een snelle, effectieve aanpak van jouw boktorprobleem is dan ook van groot belang. Probeer daarom niet zelf de boktor te bestrijden. Het bestrijden van de boktor vereist specialistische kennis en kunde en is daarom voor een leek praktisch onmogelijk. Het is namelijk van cruciaal belang dat het aangetaste hout met de juiste bestrijdingsmethode tot in detail behandeld wordt voor het gewenste resultaat. Bestrijd de boktor daarom niet zelf, maar laat onze vakkundige bestrijders uit Balk langskomen.

Professionele boktorbestrijding in Balk en omgeving

De enige oplossing voor jouw boktorprobleem is dus een bestrijding door onze professionele boktorbestrijder uit Balk om een einde te maken aan de schade. Met behulp van ons wordt de boktor binnen 24 uur effectief bestreden voor een vast, laag tarief. Wij zitten altijd bij jou in de buurt, dus komen ook in Eesterga, Follega en Oosterzee, zonder daarvoor extra kosten te rekenen, graag bij je langs. Dus heb je last van boktorren die jouw hout aantasten? Wacht dan niet langer en bel direct voor een afspraak. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Balk, Bakhuizen, Bantega, Echten, Echtenerbrug, Eesterga, Follega, Harich, Hemelum, Hindeloopen, Indijk, It Heidenskip, Kolderwolde, Koudum, Koufurderrige, Lemmer, Mirns, Molkwerum, Nijemirdum, Oosterzee, Oudega, Gaast, Sleat, Oudemirdum, Rijs, Ruigahuizen, Sloten, Smallebrugge, Sondel, Stavoren, Tjerkgaast, Warns, Wijckel, Woudsend, Ypecolsga.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9284 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 3 minuten geleden
  • SSL beveiligde website